E tele Fiats ma lenei Alfa Romeo ua tapunia i totonu o se faleteuoloa mo le lata i le 30 tausaga

Anonim

I Atenitina, i Avellaneda, i le itumalo o Buenos Aires, na maua ai se 'oa tautaavale moni i totonu o se faleteuoloa a Ganza Sevel (o se tasi o tufatufa sili ona taua Fiat i le atunuu seia oo i le amataga o le 90s) e tumu i faʻataʻitaʻiga. … tauagafau.

Toeitiiti atoa le 30 tausaga, o le tele o Fiats (ma tua atu) na pipii i totonu o lenei faleteuoloa talu ai latou fou, o lona uiga, latou te leʻi faʻatau atu.

O lenei faleteuoloa ua aliali mai o se pusa moni taimi. E pei o loʻo matou vaʻavaʻai i se lisi o le Fiat mai le amataga o le 90: mai le Fiat Uno i le Tempra, e ui atu i le Tipo (le uluai). E mafai foi ona vaʻai i se Fiat Duna, o se sedan ma le Uno base, faʻatau atu i Amerika i Saute.

Ituaiga Fiat
O taavale uma, e pei o le paga lea o le Fiat Tipo, ua toeitiiti atoa le 30 tausaga talu ona leai, ma e leʻi taofia le faaputuputu o lapisi.

Ae le na o Fiat. Masalo o le mea e sili ona manaia e maua i totonu o lenei faleteuoloa o se Alfa Romeo 33 Sport Wagon e le masani ai ae sili ona manaia. I le faaopoopo atu i le van Italia, e mafai foi ona tatou vaʻaia se tasi e oʻo lava i le Peugeot 405!

View this post on Instagram

A post shared by Axel By Kaskote? (@kaskotecalcos) on

E le o le taimi muamua lea ua matou tau atu ai i se pusi taimi i foliga o se tulaga o taavale — manatua le tulaga tuufua a Subaru i le motu o Melita? Le mea e taʻitaʻia ai i tatou e fesili:

A uma mea uma, o le a le mea na tupu?

Mai le mea na mafai ona matou vaʻaia ma e ui lava i le taua o Ganza Sevel i lena taimi, o se kamupani e tele tele, na faʻagata le gaioiga i le amataga o le 90s i se auala e leʻi mafaufauina. E leai se mautinoa ma e tusa ai ma le lomiga a Pasila Quatro Rodas, o le kamupani sa pulea e le tama ma le atalii, ae o le maliliu o le toalua, i se taimi puupuu, e aunoa ma se isi o le aiga e manao e faaauau le pisinisi, na muta. i luga faaosofia lona tapunia .

Peugeot 405

O le Fiat Group ma le PSA na fausia se faiga faapaaga mo le gaosiga ma le tufatufaina o faʻataʻitaʻiga i Atenitina, Sevel. Masalo e tauamiotonuina le i ai o lenei Peugeot 405 i isi uma Fiats mai Ganza Sevel.

Mai le mea tatou te malamalama i ai, o se vaega o le Ganza Sevel stock na iu ina tumau i totonu o lenei faleteuoloa e oʻo mai i le aso. Ina ua filifili se tasi o suli o le fanua e faʻatau atu, na ia "maua" uma nei faʻataʻitaʻiga i totonu o se tasi o fale teu oloa.

O lona manatu o le na o le faʻatau atu o le fanua e ala i le faʻaumatia o taavale (e le o se auala sili), ae laki Kaskote Calcos, o se faʻatau taʻavale faʻaaogaina i Buenos Aires, na sau e fesoasoani i taʻavale lafoai.

Fa'asoa i la matou nusipepa

E le pei o le Subaru stand, poʻo le BMW 7 Series faʻasaoina i totonu o se pulupulu na matou aumaia talu ai nei ia te oe, o nei faʻataʻitaʻiga a le Ganza Sevel, o le mea e leaga ai, e leʻi lelei tele "teu" - e mautinoa lava e leʻi fuafuaina e nofo toetoe lava. 30 tausaga tapuni i totonu.se faleteuoloa.

Fiat One
O le Fiat Uno 70, ina ua maeʻa le fufuluina lelei. E mafai lava ona e va'ai i le fa'ailoga Ganza Sevel i le fa'amalama pito i tua.

toe aumai ma faatau atu

Ae ui i lea, e pei ona mafai ona e vaʻai i ata o loʻo faʻapipiʻiina i le Kaskote Calcos Instagram pou, o loʻo latou toe faʻaleleia uma faʻataʻitaʻiga e tuʻu i luga o le faʻatau.

Mo se faʻataʻitaʻiga, vaʻai i lenei Fiat Tipo, ma naʻo le 75 km i luga o le odometer:

View this post on Instagram

A post shared by Axel By Kaskote? (@kaskotecalcos) on

E foliga fou! O le mea lava lea e tasi mo le Fiat Uno ma le Fiat Tempra lea, e ui lava ina foliga mai o loʻo i ai le tino i se tulaga faʻalavelave, e foliga mai o se faʻamamaina maeʻaeʻa na lava e toe maua ai le uluai "susulu" - o totonu, i le isi itu, o loʻo i ai. le mama, ma nisi o taavale e ufiufi i totonu o loʻo i ai pea i palasitika puipui:

View this post on Instagram

A post shared by Axel By Kaskote? (@kaskotecalcos) on

Kaskote Calcos o le a naʻo le tuʻuina atu o nei taʻavale taʻitasi mo le faʻatau pe a maeʻa le faʻaleleia ma le faʻamamaina o masini taʻitasi. E tusa ai foi ma i latou, o taavale uma e aveese mai lena fale teu oloa, o se pusa moni taimi, e itiiti ifo i le 100 kilomita i luga o le odometer.

E taʻua e tagata Amerika ia ituaiga o mea na maua o le "maua fale" ma, o se tulafono lautele, pe a tatou faitau e uiga ia i latou, latou te faasino i isi ituaiga o faʻataʻitaʻiga, o nisi taimi o taʻavale tautupu - taʻaloga taʻaloga, taʻavale poʻo taʻavale taugata. . O lea o loʻo matou talanoa e uiga i le sili atu ona tauagafau Fiat Uno ma Tipo, ae e ui lava i lena, o se mea taua tele e uiga i uili.

Fiat One
O totonu, tapunia mo le toeitiiti atoa le 30 tausaga, e foliga mai o loʻo lelei tele, e pei ona e vaʻai i ai i lenei Uno.

O lena Alfa Romeo 33 Sport Wagon na tosina atu i ai matou ...

Punavai: Uili e Fa.

Ata: Kaskote Calcos.

Ole 'au a Razão Automóvel o le a fa'aauau i luga ole laiga, 24 itula ile aso, ile taimi ole fa'ama'i ole COVID-19. Mulimuli i fautuaga a le General Directorate of Health, aloese mai femalagaaiga le manaʻomia. O le a mafai ona tatou manumalo faatasi i lenei vaega faigata.

Faitau atili