Giannini 350 GP4. Le Fiat 500 e manaʻo e avea ma vaega B.

Anonim

I lalo ifo o le afa tausaga talu ai, Gianinni, Italia saunia lauiloa mo le suiga Fiat 500s i le 60s, o se tauva moni o Abarth, toe foi mai i se auala tele. O le Giannini 350 GP Anniversario na pu'eina o matou mafaufau, ma e le o se mea e ofo ai. Mai le tama'i ma le aulelei o le taulaga, na avea ma 350 hp "monster", fa'atasi ai ma le afi ma le uili tua, fa'aaloaloga a le powertrain o le Alfa Romeo 4C.

Ma, o le mea e laki ai, e le o se gaioiga tu'ufua. Giannini faatoa faʻaalia le 350 GP4, lea e foliga mai e sili atu ona fetaui le faʻailoga o le "monster", e ala i le mauaina o taʻavale uma, e iʻu ai i le manatuaina o le vaega lauiloa B.

Giannini 350 GP4

E tutusa ae e le mafai ona sili atu ona ese

O le Giannini 350 GP4, faʻatusatusa i le 350 GP, maua uma-uili taʻavale, ae o suiga e le faʻatapulaʻaina i se axle taʻavale faaopoopo. O le mea moni, e ui lava i foliga tutusa, i lalo ifo o lavalava o loʻo i ai masini e matuaʻi maʻoti.

Afai o le 350 GP o loʻo i tua uma, o le 350 GP4 e toe tuʻu le afi i luma. - vaʻaia le faʻaogaina o le ea i totonu o le pulou, e le o iai mai le 350 GP. I le talitonuga, o le a mafai ona tuʻuina ni pasese se toafa i totonu o le fale, e ui o ata o loʻo faʻaalia ai se tele o loʻo i tua o nofoa pito i luma. E mafai fo'i ona e va'ai i suiga tetele o le ea i luma ma tua, o lo'o iai le tele o mea i totonu o le carbon fiber ma fa'amalama Plexiglass e fa'asaoina ai le mamafa.

E foliga mai o loʻo sauni e faʻafeiloaʻi soʻo se ituaiga o vaega i se faʻapotopotoga faʻapitoa - o le faʻaosoina o le Vaega B, e ui lava e leʻo faʻamoemoeina, o le mea muamua lea e tu i fafo, e oʻo lava i ata i le itu e foliga mai ua sau saʻo. mai le 80s.

E le gata i lea, e le tele ni mea e iloa. Ole afi ole Alfa Romeo 4C e le'o fa'atumauina - e fetaui i luma ole 500? - e ui o le malosi e tumau pea e le suia. O lo'o fa'ata'ita'i nei e Giannini le latou masini fou, o lea e tatau ai ona tatou fa'atali mo sina taimi e su'e ai ana fa'amatalaga.

Giannini 350 GP4

Aua le fa'amoemoe tau taugofie

Matou te le iloa pe o le a le tau o le Giannini 350 GP4, ae o le aofaʻi e foliga mai e maualuga. O iunite taʻitasi e 100 e gaosia mo le 350 GP Anniversario o le a tau 150 afe euros, o lea e tatau ona faʻamoemoeina, tutusa, aofaʻi i totonu o nei mamanu mo le 350 GP4.

Faitau atili