Ipu C1. Ta'amilosaga fa'ai'uga mulimuli i Braga ma e to'avalu manumalo

Anonim

Faatasi ai ma le maoa’e o ‘au e 15 o loo tauivi mo suafa i vaega e lua, o le PRO ma le AM, e lei faanoanoa ai le malaga mulimuli o le vaitau lona tolu o le C1 Learn & Drive Trophy.

Na faia i le Vasco Sameiro Circuit, i Braga, o le tuuga mulimuli o le vaitau na faailogaina i le maualuga o le tauvaga, o se mea e matua faamaonia e au e valu na aʻe i le tulaga maualuga i luga o le pulelaa.

Ina ia maua le siamupini o vaega o le PRO ma le AM, o le C1 Trophy na faʻafouina i le faatulagaga i luga o le taamilosaga a Braga. Mo le taimi muamua i totonu o le tolu tausaga talu ai, o le tauvaga na faʻatulagaina e le Motor Sponsor na faʻaalia ai se faasologa o tuuga faʻasolosolo.

C1 Ipu

I le aofaʻi, o le 25 Citroën C1 na ulufale i le ala (o loʻo i ai le C1 o Razão Automóvel) na tauva i tuuga e ono e 50 minute taʻitasi. Na ta'a to'atasi ia mea (e aunoa ma le suia o aveta'avale i tuuga ta'itasi), ma o fa'ai'uga tu'ufa'atasi a 'au na fa'atonuina ai le au manumalo.

Ose faaiuga o le vaiaso mataina, ma tuuga vavalalata ma le tele o au e manumalo ai. Na matou lamatia le amataina o se faatulagaga o tuuga sprint e 6, umi 50 minute, i se faigamalaga na filifilia ai suafa. Matou te iloa o le fa'afouga o le fa'aupuga lea i ta'aloga ta'aloga ma o le mea lena na matou toe faia. I le faaiuga, o le faamalieina sa lautele ma e mautinoa lava o le auala sili lea e faʻamutaina ai se vaitau sa i ai pea le tauvaga.

André Marques, ulu ole Motor Sponsor

le au manumalo tetele

Ta'ita'i o le vaega PRO ina ua taunu'u i Braga, na tu'ua ai e le VLB Racing le Vasco Sameiro Circuit ma le fa'ailoga siamupini. Mo lena, o manumalo na maua i tuuga muamua e fa e taua tele ma mafai ai e le 'au ona faʻaaogaina se fati faʻatonutonu i tuuga e lua mulimuli ma manumalo ai i le faigamalaga.

I le tulaga lona lua i le faʻavasegaga mulimuli o le Trophy C1 i le PRO vaega na alu atu i Termolan, lea ua uma ona faʻaalia mo le tulaga lona lua na ausia i Portimão, ae o le tulaga lona tolu na alu ia Artlaser e Gianfranco, o le na manumalo i le tuuga muamua o le vaitau. , na finau foi i Braga .

Ina ua matou sauni e fai lenei ipu sa i ai ma le faamoemoe ia manumalo. I le lua tausaga muamua sa matou le maua se laki, ae i le lona tolu o tausaga sa mo le lelei. Na matou faia mea uma e maua ai se vaitau i le maualuga maualuga, e aunoa ma se mea e ofo ai, ma na matou faʻamaeʻaina le tausaga i se auala sili ona lelei.

Luís Delgado, e nafa ma le VLB Racing.

I le vaega AM, o tuuga e ono na faia i Braga e lima manumalo eseese: LJ Sport 88 ma manumalo e lua, OF Motorsport, G's Competizione, Five Team ma Casa da Eira.

C1 Aoao & Taavale Ipu

Ae o le manumalo atoa i le vaega, o le vaega lea a le Torres Racing Team lea, i le vaitau atoa, na faaopoopo ai le manumalo, tulaga fa ma le lima. O le tulaga lua i le vaega AM, ae na o le fa 'ai le mamao, o le Razão Automóvel 'au, na sau e taitaia le vaega AM ina ua manumalo i le taamilosaga amata i Braga. Na tapunia le pulelaa e le LJ Sport 88.

Matou te matua fiafia lava ona o se tulaga lelei tele lea mo matou. O i matou o uo e toafa, o tagata amateur uma, na potopoto i le tausaga talu ai e tauva mo le ipu ma o le taunuuga o galuega uma e le mafai ona sili atu.

Nuno Torres, e nafa ma le Torres Racing Team

se peti e tausia

E ui i le “oona ma le suamalie suamalie” o le sui siamupini, o le au a Razão Automóvel ua leva ona vaavaai i le lumanai. Aua foi, o le tolu ai lenei o tausaga o le ‘au i le C1 Learn & Drive Trophy ma e le mafai ona faafitia le evolusione, e pei ona molimauina i faaiuga na maua.

O le lona lua foi lea o tausaga o le C1 Academy, o se fa'ata'ita'iga fa'atupe e tulaga ese i lo tatou atunu'u, lea e mafai ai ona e fa'ataunu'uina le poto masani o le avea ma se pailate, tusa lava pe leai sou poto masani fa'apena. Pe a fua atu i nei mea uma, o faamoemoega mo le lumanaʻi, pe a taʻua le itiiti, e mautinoa.

Faitau atili