Aloaia. Lamborghini faʻamaonia muamua 100% faʻataʻitaʻiga eletise

Anonim

E ui lava o lana Faatonu Sili, Stephan Winkelmann, fai mai "o le afi afi e tatau ona tumau i le umi e mafai ai", Lamborghini o le a tele foi le peti i luga o le eletise.

I le amataga, i lalo o le "Direzione Cor Tauri" fuafuaga, lea e fetaui ma se tupe teufaafaigaluega o le 1.5 piliona euros (o le sili ona tele i le talafaasolopito o Lamborghini), o le Sant'Agata Bolognese brand ua fuafua e faʻamalo i le 2024, o faʻataʻitaʻiga e tolu o loʻo fausia ai ana. lautele.

I le vaega muamua (i le va o le 2021 ma le 2022) o lenei fuafuaga o le a taulai atu i le "faamanatuga" (pe o le a faamavae?) O le afi afi i lona "sili ona mama" foliga, faatasi ai ma Lamborghini fuafua e faalauiloa ni faataitaiga se lua ma le afi V12 e aunoa ma se ituaiga eletise, mulimuli ane i lenei tausaga (2021).

Lamborghini i le lumanai
Le polokalame e faʻamatalaina le fuafuaga "Direzione Cor Tauri".

I le vaega lona lua, o le "suiga faʻasolosolo", lea e amata i le 2023, ua fuafua le faʻailoga Italia e faʻalauiloa lana faʻataʻitaʻiga muamua mo le gaosiga o faasologa (o le Sián e faʻatapulaʻaina le gaosiga) lea o le a faʻaiʻu, i le faaiuga o le 2024, ma le eletise o le lautele atoa.

Ole fa'amoemoega fa'alotoifale a le kamupani, i le taimi nei, ia amata le 2025 ma le tele o oloa e fa'auluina le 50% fa'aitiitia CO2 fa'aleaogaina nai lo le taimi nei.

Le muamua 100% eletise Lamborghini

Ma le mea mulimuli, a maeʻa uma vaega ma sini ua uma ona faʻaalia, o le afa lona lua o lenei sefulu tausaga o le faʻataʻitaʻiga sili ona mataʻina o lenei osofaʻiga e "taofia": le muamua 100% eletise Lamborghini.

O le a avea ma faʻataʻitaʻiga lona fa i le faila o le faʻailoga na faʻavaeina e Ferrucio Lamborghini, ma o loʻo tumau pea le vaʻaia pe o le a le ituaiga faʻataʻitaʻiga. E tusa ai ma le British Autocar, o lenei faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga o le a faʻaaogaina le PPE platform na atiaʻe e Audi ma Porsche.

Ae e tusa ai ma le faatulagaga e tatau ona faia, e leai lava se faʻamatalaga, lea e mafai ai ona tatou taumatemate. Ae ui i lea, ona o le faʻaogaina o le PPE, o tala o loʻo faasino i le itu o le lua-faitotoa, fa-nofoa GT (se suli faaleagaga i le Espada?).

Lamborghini i le lumanai
O se Lamborghini e naʻo se afi afi, o se ata o loʻo "i le ala e faʻaumatia".

E le o le taimi muamua lea na talanoaina ai le GT 2 + 2 hypothesis i Lamborghini. O le sa avea muamua ma Pule Sili o Lamborghini Stefano Domenicali ua uma ona taʻua i se faatalanoaga ia Tesema 2019: "Matou te le faia se SUV laʻititi. E le o matou o se faʻailoga faʻapitoa, o matou o se taʻaloga sili ma e tatau ona matou i luga.

"Ou te talitonu o loʻo i ai le avanoa mo se faʻataʻitaʻiga lona fa, o le GT 2 + 2. O se vaega tatou te le o iai, ae o nisi o tauva o loʻo i ai. E na o le pau lea o le faatulagaga ou te iloa e talafeagai", na ia faʻamalosia. O le tasi lea?

Faitau atili