O le CUPRA e mafai ai ona e vaʻai i le tram Fanau mai i luma atu

Anonim

Latalata ma latalata i lana faaaliga mulimuli (ua uma ona faia i le aso 25 o Me), le CUPRA Fanau mai , o le muamua 100% faʻataʻitaʻiga eletise o le faʻailoga Sipaniolo, na vaʻaia aʻo leʻi oʻo i lona taimi.

O le "tausalaina" na sau mai se vitio lea o le CUPRA's Design Director, Jorge Diez, o loʻo faʻaalia uiga iloga o le faʻataʻitaʻiga fou. I le tasi lenei, e faaopoopo atu i le vaai auiliili o nisi o nei foliga, e mafai foi ona tatou vaai i le foliga mulimuli o Fanau mai.

O lenei, e pei ona e faʻamoemoeina, e le ese tele mai le mea na faʻamoemoeina e le faʻataʻitaʻiga ma ata sipai na matou faʻasalalauina foi o le 100% eletise CUPRA faʻataʻitaʻiga.

O le vavalalata i le Volkswagen ID.3 "tausoga" e manino pe a tatou vaʻavaʻai i lona talaaga, ae o le pito i luma o loʻo i ai se mamanu maʻoti ma sili atu le malosi, ae o le pito i tua o loʻo faʻaalia foi lona lava faasinomaga, faʻamaonia ai se moli moli i lona lautele atoa ma e oʻo lava i le lautele. o le i ai o se diffuser pito i tua.

Le manatu o lou "foafoa"

E pei ona matou fai atu, o le vitio teaser lea na iu ai ina faʻaalia e le CUPRA le Fanau mai na tautua i lona "foafoa" e taʻu mai ia i matou le lima "mataupu autu" o le mamanu o le eletise eletise o le ituaiga Sipaniolo.

E tusa ai ma le tala a Jorge Diez, mo le CUPRA design team, o le foafoaina o Fanau "ua avea ma se miti ua taunuu". Mo le faatonu o le mamanu o SEAT ma CUPRA. o le uili umi (e faʻaogaina maa) "na faʻatagaina ai i matou e faia se mamanu na matua taulaʻi atoatoa i tagata o loʻo nofoia, ma se potu vateatea tele".

CUPRA Fanau mai

E le gata i lea, na faamamafaina e Jorge Diez le taʻimua o le CUPRA Born, ma manatua: "O moli o loʻo faʻaalia o foliga o se tagata, o lea na matou faʻapipiʻiina ai i latou e sili atu nai lo le mea masani, e faʻaalia ai lenei uiga, lenei naunautaiga ia iloa le mea matou te manaʻo ai ma agai i luma" .

Mulimuli ane, Jorge Diez e le gata na talanoa e uiga i le saini susulu i tua ae faapea foi le sootaga i le aai o Barcelona, o se aotelega o foliga o le Fanau mai e faapea: "E le tatau ona manaia le lalolagi eletise, ma o le CUPRA Born o le faamaoniga lea. ”.

Faitau atili