Porsche 911 Sport Classic, o oe lena? E foliga mai o loʻo agaʻi mai se mea fou

Anonim

O le Porsche e ofoina atu le tele o ituaiga 911 versions ma o nisi taimi e mafua ai ni faʻafitauli pe a faʻaalia ni faʻataʻitaʻiga fou o loʻo "suʻeina". Ae o lenei kopi matou te aumaia ia te oe iinei - piki i luga i le Nürburgring ma o ona ata e na o le Razão Automóvel - o se "manu" e matua ese lava ...

E le o le taimi muamua lea na maua ai se 911 (992) ma se spoiler pito i tua e vave ave i tatou i tua i le 1973 Porsche 911 Carrera RS 2.7 lea na mulimuli ane faʻaaogaina i le Sport Classic faʻatapulaʻaina lomiga o le 911. lea e mafai ona tatou va'ai i se fa'ata'ita'iga i le mea e foliga mai o lona fa'atulagaina mulimuli, e aunoa ma se fa'ailoga.

Mai se vaaiga fa'alelei, o le mea e sili ona tu'uta'ua — pe a uma le si'usi'u o le pato… - o fa'amalama, aua na “gaoi mai” mai le Porsche 911 Turbo S, e ui lava o lo'o i ai ni paipa oval. Ae ui i lea, ma e le pei o le mea e tupu i faʻataʻitaʻiga o le aiga "Turbo", o lenei iunite e le o iai ni faʻaoga masani o le ea.

Porsche 911 Ata masani sipai

O le leai o le masani 911 Turbo itu e ulufafo e taʻitaʻia ai i tatou e talitonu o le a le toe avea lenei mea ma Turbo version o le Porsche 911, ae e mafai ona avea ma taʻaloga fou Sport Classic o le taʻavale taʻavale Siamani.

O le Porsche 911 Sport Classic aupito lata mai na tu'uina atu i le lalolagi i le 2009 Frankfurt Motor Show ma fa'atapula'a le gaosiga i le 250 iunite, o se numera na vave ona fa'aputuina. Afai e faʻamaonia, e tatau i le Stuttgart brand ona filifili mo se fuafuaga faʻapisinisi tutusa mo lenei osofaʻiga fou o le 911 Sport Classic, ma avea ai ma se tasi o faʻataʻitaʻiga sili ona faʻapitoa i lona tulaga.

Porsche 911 Ata masani sipai

O lo'o va'aia pea po'o fea le afi o le a tu i lalo ole 911 Sport Classic. O le faʻataʻitaʻiga muamua na faʻaosoina e le 3.8 lita mafolafola-ono poloka na maua ai le 408 hp o le mana ma le 420 Nm o le maualuga maualuga, faʻatasi ai ma le ono-saosaoa gearbox.

Faitau atili