Skoda VisionC, Skoda e fiafia?

Anonim

Faʻatulagaina mo le faʻaaliga ia Mati, i le faʻaaliga Geneva, o le Skoda VisionC e vaʻaia e le gata i le atinaʻeina o le gagana vaʻaia a le ituaiga, ae o loʻo faʻamoemoe foi e aumai ni lagona, faʻatasi ai ma tala faʻasino i se faʻataʻitaʻiga gaosiga i se taimi lata mai.

Ina ia malamalama pe o le a le Skoda VisionC, o le mea lea i le Skoda Octavia o le a le Volkswagen CC i le Volkswagen Passat. O loʻo faʻamoemoeina e mafai e le Skoda VisionC ona faʻavaeina se faʻataʻitaʻiga gaosiga, faʻavae i luga o le Skoda Octavia ma lona tulaga MQB, faʻapipiʻiina le faʻailoga o le (pese) 4-faitotoa coupé. Ma e le mafai foi ona e taʻua o le 4 faitotoa, aua, e pei o le Audi A5 Sportback ma BMW 4 Series GranCoupe, o le Skoda VisionC o le ai ai se faitotoa pito i tua 5, e ala i le aofia ai o le faamalama pito i tua i le tatalaina.

Ua lauiloa tulafono mo lenei niche. O faʻamalama e laʻititi laʻititi, o le taualuga e sili atu le sua, o le avanoa i tua e faʻalavelave. E te maua i le sitaili, e te leiloa i le faʻaaogaina. Na faapea mai, o lenei niche, na amata aloaia e le Mercedes CLS muamua, o loʻo faʻaauau pea ona faʻamaonia se manuia faʻapisinisi, i le faʻatagaina e tui ai se fua talafeagai o le lalelei ma lagona i totonu o le sedan masani poʻo le saloon, ma se coupe-style bodywork, ae aunoa ma se tofi. mea le lelei uma o nei mea. Ma o le mea moni, o le faʻailoga a le faʻailoga e faʻafefeteina ma faʻataʻitaʻiga faʻatasi ai ma se faʻaopoopoga o lagona. I Skoda, e sili ona lauiloa mo le faʻamaoni o ana faʻataʻitaʻiga, o sina lagona Czech o le a le sese.

skoda-tudor-01

E le o le taimi muamua lea na taumafai ai Skoda, ina ua uma ona mauaina e Volkswagen, e aumai ni lagona i le ituaiga, e pei ona faamaonia e le ata i luga. O le Skoda Tudor na faʻalauiloaina o se manatu i le 2002 ma suʻesuʻeina le coupé typology, faʻavae i luga o le Skoda Superb talu ai nei. E ui i le manuia o le manatu, e leʻi taunuʻu lava, o lona uiga, e leʻi oʻo i le laina gaosiga. Masalo o le Skoda VisionC o le a sili atu le manuia.

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili