Skoda Superb Break OK-Chiptuning : A 2 ca Superb | Tusi Tusi Ta'avale

Anonim

Talu ai nei, o loʻo faʻaleleia e le au sauniuni uma a latou taʻavale faʻalauiloa ina ia mafai ai ona faʻafeiloaʻi le toʻatele o tagata faʻatau, i se nofoaga e oʻo lava i taimi o faʻalavelave o loʻo faʻatupulaia.

O le OK-Chiptuning e le o toe tuʻufaʻatasia i lenei vaega ma o ana foafoaga ua tosina mai ai le tele o le gauai i le tulaga faʻalogo Europa. Mo tagata fiafia i le galuega o loʻo faia e le kamupani ma mo i latou e ono iai se Skoda Superb Break ma manaʻo e faʻaopoopo i ai ni nai paʻu, OK-Chiptuning o loʻo i ai se talosaga fou.

2013-OK-Chiptuning-Skoda-Superb-Static-1-1280x800

O le faavae o lenei foafoaga, e pei ona e matauina i ata, e leai se mea e itiiti ifo nai lo le Skoda Superb Break 2.0TDi. TDi afi i lona 170 horsepower variant ma 350Nm o le torque, lea e vaaia lona malosi tuputupu aʻe e ala i reprogramming faaeletonika i se manaia 210hp ma 435Nm o torque. Toe fa'apolokalameina na amana'ia ai ta'iala fa'atinoga e aunoa ma le fa'agaloina o le fa'aputuga o suau'u.

O le tau o lenei suiga o loʻo tuʻuina atu i le € 650, peitaʻi o tagata e iai le DSG box Superb e tatau ona tuʻuina atu se € 200 faaopoopo ona o le OK-Chiptuning o loʻo i ai foi le polokalama faʻapitoa mo le pusa e faʻatautaia ai le faʻaopoopoga o le torque.

2013-OK-Chiptuning-Skoda-Superb-Static-9-1280x800

O le faʻamalologa o loʻo faia i luga o le pusa faʻapipiʻi mai le H&R ma o loʻo tuʻuina atu ai se faʻamatalaga maualalo i lenei Skoda Superb Combi e ofoina atu mo le € 1,145 e aunoa ma se tau faʻapotopotoga ma e mafai ona faʻapipiʻiina e le pusa faʻamautu mai le H&R mo le € 485, e aunoa ma se faʻapotopotoga.

E pei ona e maitauina, o uili o le faʻaaloaloga a le Audi A6 o loʻo i ai nei, i le 20-inisi le fua faʻapipiʻi i luga o paʻu Pirelli Z-Nero e 235/35ZR20, lea e maua ai se foliga sili atu ona muscular i lenei Skoda Superb Combi. I fafo, o le lanu mumu o le Skoda Superb Combi e faʻapipiʻiina e le faʻaogaina o le vinyl gray faʻapipiʻi e le kamupani Cam Shaft.

O se talosaga manaia mo i latou o loʻo manaʻo e sili atu le faʻatinoga aʻo tumau pea le faʻatuatuaina o la latou Skoda Superb Combi, ma i le isi itu o se manatu faʻapitoa mo i latou e manatu o la latou Skoda Superb Combi e sili ona le mautonu.

Skoda Superb Break OK-Chiptuning : A 2 ca Superb | Tusi Tusi Ta'avale 8223_3

Faitau atili