Skoda Octavia RS fou fa'aalia

Anonim

O le vaiaso nei, na faʻaalia ai e le Czech brand ata muamua o le Skoda Octavia RS fou. O le a maua i afi e lua, tasi tiso ma le tasi penisini.

O loʻo faʻaalia i totonu o le tino e lua, saloon ma van, faʻatasi ai ma afi e lua e filifili mai ai, o le Skoda Octavia RS fou o loʻo faʻaalia mo le taimi muamua i ata aʻo leʻi amataina le tatalaina tele mo le Goodwood Festival, o le tele ma sili ona masani faʻapotopotoina taavale i le laueleele o « lou mamalu”.

O le sili atu le malosi o le Skoda Octavia RS o le ai ai le malosi maualuga o le 220hp, faʻatupuina e le 2.0 TSI petrol engine, ae o le diesel version o le ai ai le malosi maualuga o le 184hp e maua mai le 2.0 TDI engine. O afi lava ia o le a tatou maua i ta'aloga ta'aloga o le Volkswagen Golf range, le GTI ma le GTD.

skoda octavia rs 2014 1

O le Skoda Octavia RS o loʻo faʻapipiʻiina muamua i le ono-saosaoa manual gearbox, lea i le TSI version e mafai ai e le Czech model ona oʻo i le 0-100km / h i le naʻo le 6.8sec. ae i le lomiga tiso le tutusa "sprint" e manaʻomia se manaia, ae umi, 8.1 sec. O le a maua le lua-clutch gearbox DSG e fai ma filifiliga, lea e mautinoa o le a sili atu le saoasaoa o lenei Octavia, ae o numera o le DSG gearbox e leʻi iloa.

Pe a faatusatusa i lomiga masani o le laina Octavia, o le RS fou o le a 12mm i lalo (13mm i luga o le Combi version) ma o le a sau faʻapipiʻiina ma le lauiloa XDS faʻaeletonika loka faiga, lea e galue i le tulaga o taofi pito i luma e faʻatusa. o le a'afiaga o se loka o le eseesega fa'ainisinia.

skoda octavia rs 2014 2

Fa'ailoga fo'i mo le seti fou o uili ta'aloga (sili ona matagofie ua tatou va'aia) ma mo ta'avale fou ma moli fa'apogisa. Afai o nei elemene e le lava mo le sili atu ona le mafaufau e iloa ai le Skoda Octavia RS mai ona uso i le laina, o faʻapuupuuga RS faʻasalalau solo i le tino atoa ma le vali lanu mumu o le a faʻaumatia ai masalosaloga. E ui o lenei lomiga ma le tele o "pepa" e le ulufale i le faletaavale a RazãoAutomóvel, manatua le 1000km na matou faia i luga o le Skoda Octavia RS 1.6 TDI fa'aagaga.

skoda octavia rs 2014 3
skoda octavia rs 2014 4

Tusitusi: Guilherme Ferreira da Costa

Faitau atili