Skoda Superb ma fa'afouga ata mo le 2013

Anonim

Ua uma ona faʻasalalau e Skoda ata aloaʻia muamua o le mea o le a avea ma foliga mulimuli o le tupulaga Superb o loʻo iai nei. O le "salon i luga o uili" o le Czech brand.

O se tasi o faʻataʻitaʻiga sili ona vateatea ma le tau sili ona lelei / tulaga lelei i luga o le maketi ua faatoa faʻafouina, o loʻo matou talanoa e uiga i le Skoda Superb. O i latou e mulimuli mai ia i matou i luga o le Facebook ua maua foi le avanoa e matamata ai i se ata o lenei toe faʻafouina Superb savalivali i auala o Lisbon.

Matagofie Skoda

O le eseesega i le va o lenei Superb ma lona muamua o loʻo taulaʻi tonu i faʻamatalaga, faʻatasi ai ma le faʻamamafa i luga ole lamepa fou, grille ma bi-xenon headlamp. I le pito i tua - lea e tatau ai ona toe faitioina le mamanu - o le Czech brand na toe faʻaleleia le mamanu ma le Superb saloon o loʻo tuʻuina atu nei se mamanu sili atu ona tutusa. I le isi itu, na faʻaaogaina le avanoa e faʻafefiloi ai le mamanu o le vaega atoa: Skoda Superb, Octavia ma Rapid.

Ae o lenei faafouga e le na o le mamanu e ola ai, ae sa faaopoopo foi i ai se faiga amata/taofi ma se faiga toe fa'afouina i le Superb fou. O afi o le a nafa ma le poloka 1.4 TSi o le 125 hp ma le 1.8 TSi o le 160 hp, aua o le Diesel o loʻo ofoina atu la tatou 2.0 TDi tuai ua faʻamoemoeina, e maua i lomiga o le 140 ma le 170 hp. O loʻo faʻasalalau e le faʻailoga le 19% faʻaitiitiga i le faʻaaogaina pe a faʻatusatusa i le faʻataʻitaʻiga muamua. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le Greenline version (sili ona "faasaoina") o le ai ai le faʻaaogaina i le faasologa o le 4.2 l / 100 km ma le faʻaaogaina o le 109 g / km o CO2.

O le Skoda Superb ua toe faʻafouina o le a faia lona amataga i le lalolagi ia Aperila 19, i le Shanghai Motor Show, peitaʻi, e tatau ona tatou faʻatali seʻia oʻo ia Setema e vaʻai ai e faʻasalalau i le teritori o Potukale.

Matagofie Skoda
Matagofie Skoda
Matagofie Skoda

Tusitusi: Tiago Lui

Faitau atili