Skoda manumalo "Camouflage o le Tausaga" taui mo Skoda Octavia fou 2013

Anonim

E tatau ona fiu tama i Skoda i le talie ina ua uma ona latou faaseseina lenei lalolagi ma le isi. Manatua le vaiaso talu ai na matou lolomiina ai se tusiga ma ni vitio se lua na faʻaalia ai le Skoda Octavia 2013 fou e aunoa ma se faʻailoga? Fa'agalo la, aua o ta'avale uma na sili atu le fe'ai nai lo se isi lava taimi.

O le mea moni, o na vitio e lua (e le o se tulaga maualuga tele) e leʻi faʻaalia ai faʻamatalaga moni o le isi augatupulaga o Octavia, o lea na faʻaseseina ai i matou i mea na matou vaʻaia. Ae faʻatasi ai ma ata fou na faʻaalia i luga o le blog carscoop, na vave ona matou iloa e leai se mea e sili atu nai lo se faʻataʻitaʻiga sili ona lelei mai Skoda. Fa'afetai ile Skoda fatufatuga!

O loʻo i ai uma le faʻailoga, ae e matua lelei lava, ma mo sina taimi na tuʻu uma ai tagata Czech e fiafia i le savaliga i luga o mulivae ona o le le vaʻaia o faʻalelei tetele i le Octavia fou. Ma afai ua maualuga le faʻamoemoe, a maeʻa, e toetoe lava a le mafai ona pulea le popole e vaʻai i le mea o le a sosoo ai. Skoda, e lelei latou te le faʻanoanoa, aua naʻo le maualuga o le pa ...

Skoda manumalo

Ae ui i lea, e le o mea uma i le isi tusiga na sese: O le Skoda Octavia fou o le a faʻasoa ma le Audi A3 fou, Seat Leon ma Volkswagen Golf le lauiloa MQB platform, o lona uiga e ui lava i le vaʻaia o lona faʻateleina o le a sili atu le malamalama nai lo le augatupulaga muamua. Ae mo powertrains, o loʻo i ai nisi tala e faʻapea o le Octavia fou o le a musuia e le avanoa e avanoa mo Audi A3 ma Volkswagen Golf.

Ua uma ona faʻamaonia e Skoda o le a tatalaina, ia Novema, le lona tolu o augatupulaga o le Octavia, peitaʻi, o le a naʻo Mati o le a faia ai lona amataga i le lalolagi i le Geneva Motor Show. Seia oʻo i lena taimi, e mafai ona tatou faʻatali mo nisi tala fou "le aloaia" ...

Skoda manumalo

Skoda manumalo
Skoda manumalo

Tusiga: Tiago Luís

Faitau atili