Škoda Citigo: Faiga fou 5-faitotoa

Anonim

Škoda o loʻo sauni e faʻalauiloa faʻalauaʻitele le 5-faitotoa fou o le Citigo faʻatusatusa i le Geneva Motor Show i le amataga o Mati a sau.

Afai e te mulimuli mai ia i matou i aso uma, ua e maitauina o lenei mea Helvetic o le a aumaia ai le tele o tala i le lalolagi taʻavale ma o le Citigo e naʻo le tasi o latou ...

O lenei faʻataʻitaʻiga fou o loʻo faʻatusalia mo le Czech brand Škoda i le ulufale atu i totonu o le taulaga faʻapitoa - e pei ona e iloa, o se vaega lea na vaʻaia le tele ma le televave o le tuputupu aʻe i taimi talu ai nei. Fai mai Škoda "o le Citigo o se tasi o faʻataʻitaʻiga sili ona laʻititi i lana vaega ma, i le taimi lava e tasi, i totonu o le sili ona vateatea".

Škoda Citigo: Faiga fou 5-faitotoa 8241_1
O le saogalemu o le Citigo, mo le au faʻailoga, o se itu sili ona taua, o se mea moni ua uma ona faʻamaonia e le maualuga o le lima-star score i le suʻega faʻalavelave na faia e Euro NCAP.

O le Czech compact fou ua fa'alauiloa le logo fou o le Škoda brand ma fa'asoa le tulaga tutusa ma VW up! ma le Nofoa Mii - o se mea e matua iloga lava. I le faaopoopo atu i nei faʻafouga, ua faʻapipiʻiina le Citigo i se afi fou 1.0 lita 3-cylinder engine, faʻatasi ai ma tulaga mana e lua: 60 hp ma le 75 hp. Ae o le laina e naʻo le maeʻa ma le sili atu o le siʻosiʻomaga, le "Green tec", faʻatasi ai ma le averesi o le 4.1 lita i le 100 km ma naʻo le 96 g / km o le CO2 emissions.

O le Citigo ua uma ona faʻalauiloaina i luga o le maketi a Czech, ae o lenei faʻataʻitaʻiga 5-faitotoa o le a naʻo le avanoa i le isi vaega o le konetineta - faʻatasi ai ma le 3-faitotoa version - i le ogatotonu o Me a sau.

Tusiga: Tiago Luís

Faitau atili