Tesla Roadster amata gaosiga i le 2022, e tusa ai ma Elon Musk

Anonim

O le tumau faamaoni i lana auala faʻapitoa o fesoʻotaʻiga, na liliu ai Elon Musk i Twitter e faʻaalia ai nisi faʻamatalaga e uiga i le Tesla Roadster ua leva ona faʻatali.

E pei ona mafai ona e faitau i le tweet faʻasoa e le (toe) lona lua mauoa i le lalolagi (e tusa ai ma Forbes), o le galuega faʻainisinia i le Roadster fou e tatau ona maeʻa mulimuli ane i lenei tausaga.

Ae mo le gaosiga, e tatau ona amata i le 2022. E ui lava i lea, Elon Musk alualu i luma e tatau ona i ai se faʻataʻitaʻiga i le taumafanafana ma e mafai ona faʻatinoina lenei mea.

Mulimuli ane, na fai mai foi le pule o Tesla o le alualu i luma i tekinolosi o afi eletise e tolu (faʻaalia e le Model S ma le Model X Plaid) ma maʻa (le 4680 fou) e taua tele mo le poloketi Roadster.

Alu lele?

Ae i totonu o le "Twitter malo o Elon Musk", sa i ai ni faʻamatalaga a le miliona miliona e le o iloa pe o le a le tele e mafai (pe tatau) ona faʻatauaina.

Ina ua fesiligia pe o le a se mea e mafai ona faʻaeseese ai le faʻataʻitaʻiga a le Model S Plaid + mai i le lumanaʻi Tesla Roadster, fai mai Elon Musk: "O le Roadster fou o se vaega o se roketi."

I isi tweets i aso ua tuanaʻi, o le autu o rockets i le Tesla Roadster fou na taʻua i le tele o taimi e Musk i le tali atu i nisi o tagata faʻaoga initaneti na fesili ia te ia pe mafai ona lele. Fai mai Musk, o le a mafai ona lele "laititi".

Ua leva ona i ai i se leo sili atu ona ogaoga e amata ai, na tusia e le pule o Tesla: "Ou te le o fai atu o le isi-gen Roadster's faʻapitoa faʻafouina afifi 'o le a mautinoa lava e faʻatagaina ai e lele ni oso pupuu, ae atonu ... E mautinoa lava e mafai. E na'o le mataupu o le saogalemu. O tekinolosi rocket e faʻaaogaina i se taʻavale e tatalaina ai avanoa fou.

Faitau atili