Amata malulu. Ferrari 550 Maranello ma Honda Integra Ituaiga R. E leai se mea e tutusa, saʻo?

Anonim

Toe foʻi i le 1999 ma faʻatoa faʻatauina se tau taugata tele - o loʻo i ai pea i le escudos, poʻo le tele o faʻataʻitaʻiga - Ferrari 550 Maranello, o le sui fou o le fale Italia o le gafa mamalu ma le talafaasolopito o V12 Grand Turismos.

Ona latou iloa ai lea o le auala autu o fesootaiga ma le tulaga o fesootaiga i le va o le tagata ma le masini, o lona uiga, lau foeuli , o loʻo faʻasoa e se temoni paʻepaʻe mai le laueleele o le oso aʻe o le la, lea e le gata e tau ai se vaega o le tau o lau super GT, ae na o se "muamua" ma naʻo le 1/3 o cylinders ma le 1/3 o le gafatia o lau V12.

Mo le tau na e totogiina mo le Ferrari, e mautinoa lava o loʻo e faʻamoemoe e sili atu le faʻapitoa, a ea?

Ferrari 550 Maranello

Uili faigofie, e aunoa ma ni faamau ma… lapotopoto, ma se solofanua sosolo.

O le "tausala" o nei mea uma o Momo, lea na tuʻuina atu tutusa le faigofie, lapotopoto tolu-lima foeuli ma naʻo le lua faʻamau (mo le pu) i masini e lua e manino ma manaia e pei o le Honda Integra Type R (faʻapea foʻi ma le Civic Type R EK9) ma le Ferrari 550 Maranello.

Tu'u masima i totonu o le manu'a, e o'o lava i aso nei, afai e te mana'o e fa'atau se uili fa'ata'ita'i mo fa'ata'ita'iga ta'itasi e lua, o le ae mauaina le tele o eseesega tau...

E uiga i le "Amata malulu". Mai le Aso Gafua i le Aso Faraile i Razão Automóvel, o loʻo i ai se "Amata malulu" ile 8:30 i le taeao. A'o e inu lau kofe pe fa'aputuina le lototele e amata ai le aso, fa'aauau le fa'amata'aga i mea moni mata'ina, tala fa'asolopito ma vitiō talafeagai mai le lalolagi ta'avale. I lalo ifo o le 200 upu uma.

Faitau atili