O Puma i le pito i luma o le afi eletise a Ford i Frankfurt

Anonim

Ina ua uma ona toesea mai Paris ma Geneva salons, na toe foi Ford i tauvaga Europa i Frankfurt. O iina, na faʻaalia ai le lanu oval lanumoana, faʻaopoopo i lona (tele) eletise laina, o le pito i luga-o-le-range version o le Puma , Titanium X.

Na'o avanoa i le 1.0 EcoBoost i fa'ata'ita'iga malu-hybrid i le 125hp po'o le 155hp suiga , afai ei ai se mea e tasi e le o le Ford Puma Titanium X, o meafaigaluega. I fafo, o lenei faʻaaliga e iloga i le faʻaaogaina o uili 18", faʻamaeʻaina i le lanu uliuli ma faʻamatalaga chrome i luga o le grille, fog light moldings ma luga o le pito pito.

I totonu, o le Puma Titanium X o loʻo sau faʻatasi ma ufiufi nofoa e mafai ona aveese ma fufulu (muamua mo le Ford), nofoa massage ma mea faigaluega e pei o le faʻaogaina o le eletise poʻo le faʻaogaina o le B&O leo faʻatasi ma le 10 failauga ma le 575 W Faʻailoga e aofia ai le faʻataʻitaʻiga o le paʻu. uili ma fa'aoga fafie i luga o le dashboard.

Ford Puma Titanium X

O le fa'asalalauga pito i tua e fa'aalia ai fa'amatalaga efuefu u'amea.

Ma le mea mulimuli, i le tulaga o le saogalemu, o le sili ona saunia o le Pumas ofo atu, e pei o tulaga masani, meafaigaluega e pei o le faiga o le tausiga o le auala, le faiga fesoasoani muamua-fesoʻotaʻi ma le suʻesuʻeina o tagata savavali, le adaptive cruise control with Stop & function. faiga.

Ford Puma Titanium X

I totonu foʻi, o le Puma Titanium X e iai faʻamatalaga faʻapitoa.

atoa eletise

E tusa ai ma faʻamatalaga a Ford, i le faaiuga o le 2022 e silia ma le 50% o ana fa'atauga o ta'avale pasese e fa'amoemoe e fa'aeletise . I le taimi nei, o sea sini e le mafai ona ausia e aunoa ma se (matua) lautele o faʻataʻitaʻiga eletise ma o le mafuaʻaga lea ua faʻamoemoe ai Ford e faʻalauiloa le 17 faʻataʻitaʻiga eletise i le 2024, e valu o le a faʻalauiloaina i lenei tausaga.

Fa'asoa i la matou nusipepa

E pei o le faʻamaonia o lenei tautinoga i le eletise, na aumai ai e Ford le tele o le eletise i le Frankfurt Motor Show. O iina e mafai ai ona tatou vaʻai i le Puma EcoBoost Hybrid, le Explorer ma Tourneo Custom Plug-In Hybrids, le Mondeo Hybrid ma e oʻo lava i le Kuga fou, o le Ford muamua e iai le faʻafefete, hybrid ma le plug-in hybrid versions.

Ford Kuga
O le Kuga o le muamua Ford fa'ata'ita'iga e fa'aalia hybrid, plug-in hybrid ma mild hybrid versions.

Mo le 2020, ua fuafua Ford e faʻaalia se 100% eletise SUV faʻaosofia e le Mustang faʻailoga, lea e tatau ona i ai le 600 kilomita o le tutoʻatasi (ua uma ona tusa ai ma le taamilosaga WLTP). I le faaopoopo atu i lenei faʻataʻitaʻiga, e tatau foʻi ona gaosia e Ford se faʻataʻitaʻiga eletise e faʻavae i luga o le MEB platform, tutusa e faʻaaogaina e ... Volkswagen ID.3.

O le a le avea ma faʻafitauli le faʻapipiʻiina

Na fa'aaogaina fo'i e Ford le fa'aaliga o le afi a Frankfurt e fa'ailoa ai le fa'atūina o se app e fa'ataga ai tagata e ana ta'avale fa'apipi'i fa'apipi'i e su'e, avanoa ma totogi mo le fa'atauina o auaunaga.

Ford Frankfurt
O le isi mea na taulaʻi i ai Ford i le Frankfurt Motor Show sa i le vaega o le faʻatauina o faʻataʻitaʻiga eletise.

Faatasi ai ma le lautele lautele i Europa atoa, o le a maua ai e le app fou le avanoa ma le totogiina i le sili atu i le 118,000 togi i totonu o atunuu e 30, ae e le o iloa pe o Potukale o se tasi o na atunuu. Afai e te manatua, o le tautinoga a Ford i le faʻaogaina o fesoʻotaʻiga e faʻaliliuina foi i le IONITY network, lea o le faʻailoga o se sui faʻavae ma se tagata e umia sea.

Faitau atili