Alfa Romeo 8C Competizione ma le 8C Spider o le FCA o lo'o fa'atau

Anonim

I le avea ai o se vaega o le FCA Heritage's "Reloaded by Creators" polokalame, lea e faʻamoemoe e faʻatau ni faʻataʻitaʻiga masani o faʻailoga a le vaega e toe faʻaleleia ma faʻatau atu uma le Alfa Romeo 8C Tauvaga pei o le 8C apogaleveleve na matou talanoa atu ia te oe i le aso po o le vaega o le toefuataiga latou te manaomia.

E mafua ona e tasi le mea e tutusa ai i la'ua: e le'i i ai lava se pule. Talu ai talu ona latou tuʻua le laina gaosiga e oʻo mai i aso nei, o kopi uma e lua o loʻo faʻatau atu nei FCA o loʻo avea pea ma ana meatotino - o le 8C Competizione na vaʻaia le malamalama o le aso i le 2007, ae o le 8C Spider mai le 2010.

Mo lenei mafuaʻaga, e le o se mea e ofo ai le tulaga mama o loʻo i ai uma, e aunoa ma se ituaiga o ofuina poʻo ni faʻailoga mai le gasologa o le taimi ma se laʻititi maualalo, aemaise lava le 8C Spider, lea na ufiufi na o le 2750 km i luga o lona. iva tausaga o le olaga.

Alfa Romeo 8C
Faatasi ai ma le itiiti o le faʻaogaina, e le o se mea e ofo ai totonu ole Alfa Romeos e lua o loʻo faʻatau atu nei e mama.

Le Alfa Romeo 8C Competizione ma le 8C Spider

Faatasi ai ma se gaosiga faʻatapulaʻa i le 500 kopi taʻitasi, o le 8C Competizione ma le 8C Spider na faʻavaeina e faʻavae i luga o le carbon fiber bodywork ma se chassis e maua mai i le mea na faʻaaogaina e le Maserati GranTurismo.

Fa'asoa i la matou nusipepa

Alfa Romeo 8C apogaleveleve
Faʻamaoniga o le faʻaititia o maila o le Alfa Romeo 8C Spider na ofoina atu mo le faʻatau.

Animating le 8C Competizione ma le 8C Spider na matou maua a V8 ile 90º ma le 4.7 l, fa'aoso fa'anatura, na maua mai i le mea na faʻaaogaina e le Maserati GranTurismo S (lea na afua mai i se poloka Ferrari). Ina ua maeʻa ni nai "paʻi" e Alfa Romeo, na amata ona tuʻuina atu le 450 hp ma le 470 Nm o le malosi.

Alfa Romeo 8C Tauvaga

Alfa Romeo 8C Tauvaga

O nei tau e mafai ai e le paga 8C Competizione ma le 8C Spider ona oʻo i le 100 km / h i lalo ifo o le 4.5s ma le maualuga maualuga o le 295 km / h (290 km / h i le tulaga o le 8C Spider). O le tu'uina atu o le mana i uili pito i tua o le ono-saosaoa semi-automatic gearbox.

A'o tau, e le'i fa'ailoa mai e FCA Heritage le tele o lo'o mana'omia mo kopi e lua.

Alfa Romeo 8C apogaleveleve

Faitau atili