O Maserati ose ulu tiga mo Mike Manley, le Pule Sili fou o Fiat Chrysler. Aisea?

Anonim

O le tausaga 2018 e le o se tausaga lelei mo le Maserati, le fa'ailoga Italia fa'asolopito ma o le taimi nei o le fa'ailoga maualuga FCA. Ose ulu tiga mo Mike Manley, o le na suitulaga ia Sergio Marchionne o le FCA CEO ina ua mavae lona maliu.

O le kuata mulimuli o loʻo faʻaalia ai le paʻu tele o tupe mama o le 87%, itiiti ifo i le 19% o taavale na tuʻuina atu ma le tupe mama na o le 2.4% - i le kuata tutusa Iulai-Setema 2017 o le tupe faʻasili o se soifua maloloina 13.8%. O le sini mo le 2018 na faʻasino atu i se tupe mama o le 14% ma le 15% i le 2022.

E tele mafuaʻaga o loʻo faʻaalia mo lenei pa'ū, e aofia ai le WLTP na aʻafia ai le faʻatinoga o le faʻailoga i Europa ma le faʻagesegese i le maketi Saina, o se tasi o mea autu mo Maserati.

Maserati Levante ma Ghibli MY2018 Cascais 2018

sese i tua

Ae e tusa ai ma Manley, o le faʻafitauli e sili atu le loloto nai lo lena, e pei ona ia fai mai i le 2018 tolu kuata faʻasalalauga faʻasalalauga konafesi i le faaiuga o Oketopa talu ai. E tusa ai ma ia, o le tuʻuina o Alfa Romeo ma Maserati i lalo o le taʻitaʻiga tutusa o se mea sese:

I le toe tepa i tua, ina ua matou tuufaatasia Maserati ma Alfa, e lua mea na tutupu. Muamua, na faʻaitiitia ai le taulaʻi i le Maserati brand. Lona lua, o Maserati na togafitia mo se vaitaimi e pei o se ituaiga voluma, lea e le ma e le tatau ona faia faapena.

I lea tulaga, o se tasi o faiga ua uma ona faia i le masina talu ai o le toe tofia lea o Harald Wester, o le sa avea ma Pule Sili o le trident brand i le va o le 2008 ma le 2016, i le tulaga sa ia umia muamua.

Fa'asoa i la matou Youtube channel

E leʻi faʻaumatia e Wester se taimi, ma o se tasi o ana laasaga muamua o le faʻafaigaluegaina lea o Jean-Phillipe Leloup, o se faʻatonu ma le tele o maketi ma faʻatauga faʻatau i le vaega taugata, faʻavaeina le Maserati Commercial organization. Aʻo leʻi oʻo i lenei pou fou, o ia o le faʻauluuluga o galuega a Ferrari i Europa Tutotonu ma Sasaʻe.

O fea o iai taavale?

O le mulivae o Achilles e le gata mo Maserati ae mo le toetoe lava o ituaiga uma i totonu o le vaega, sei vagana ai Jeep ma Ram, o vaega sili ona aoga. O le fa'asologa o fa'ata'ita'iga fou po'o le fa'afouina fo'i o fa'ata'ita'iga o lo'o iai ua le lava.

O faʻatauga o faʻataʻitaʻiga e tolu o loʻo faʻatau atu Ghibli, Quattroporte ma Levante o loʻo pa'ū, ma e le mafai e Levante ona faʻaaogaina le SUV boom. O le vaega o loʻo faʻagaioia ai e naʻo le tasi e le o faʻatupulaia ma o lenei tausaga na matou molimauina ai le faʻafouina o le Cayenne, X5 ma le GLE.

Maserati Range MY2018

O le lumanaʻi, e tusa ai ma le fuafuaga na tuʻuina atu ia Iuni, o loʻo faʻaalia ai le taunuu mai o le Alfieri - coupé ma roadster, faʻapea foʻi ma le eletise - ma se SUV fou o loʻo tu i lalo ole Levante, o lona uiga, i luga o le tulaga tutusa o le Alfa. Romeo Stelvio. E leai ni aso mautu mo ana fa'asalalauga. Naʻo matou iloa o le a latou taunuu i le va o le 2018 (lea e muta) ma le 2022.

sini fiasili

O sini mataʻutia a Sergio Marchionne na faʻatulagaina i le 2014 - faʻatau atu o le 75,000 iunite mo le 2018 - na toe faʻaleleia i le 50,000 iunite ia Iuni, o se fuainumera sili atu ona gafataulimaina. Ae o lenei numera e foliga mai e mamao pe a tatou matauina faʻatauga i lenei tausaga (seia oʻo ia Setema) lea e pa'ū 26% pe a faʻatusatusa i le 2017, faʻamautu i le 26,400 iunite.

Ae ui i lea, o Manley o loʻo tumau pea lana sini o le 15% tupe mama i le 2022. "E leai se mafuaʻaga ou te talitonu ai e le mafai e Maserati ona ausia i le mea o loʻo ou vaʻaia i aso nei," o le tali atu lea a Manley i tagata suʻesuʻe, ma le toe faʻatulagaina o le faʻailoga e faʻaauau i le lumanaʻi. masina.

Faitau atili