Ua toe foʻi mai Lancia ma le Delta Integrale fou

Anonim

O le fa'afouina o le Lancia Delta HF Turbo Integrale ua fa'ailogaina ai le toe fo'i mai o le fa'ailoga fa'a-Italia.

FCA i aso nei na faʻasalalau le toe foʻi mai o Lancia ua leva ona faʻatali, i le maeʻa ai o le toe faʻatulagaina lata mai o le vaega. E tusa ai ma le saunoaga a Sergio Marchionne, Pule Sili o Fiat Chrysler Automobiles, o lenei faaiuga o le taunuuga o taunuuga lelei i le 2015, faatasi ai ma tupe maua e sili atu i le 113 piliona piliona, lea e fai ma sui o le tuputupu ae o le 18%.

Vaai foi: 22 JDM icons i hardcore version

O le mea lea, o le faʻailoga iloga o Turin o le a toe foʻi mai i le gaosiga o le Lancia Delta HF Turbo Integrale fou. O le fa'ata'ita'iga fou e fa'aaloalo - i sitaili matagofie, matou te fai atu - i le fa'ata'ita'iga fa'aItalia mai le 1980s ma le 1990s, o ana faamaumauga o le World Rally Championship e tautala mo i latou lava.

E itiiti se mea e iloa e uiga i faʻamatalaga, ae o mea uma e faʻaalia ai o le taʻavale taʻavale faʻapitoa o le a tuʻufaʻatasia se fesuiaiga o le 1.75 lita afi afi ma le 327hp o le Alfa Romeo Giulietta fou, na tuʻuina atu i le Geneva Motor Show mulimuli. O le gaosiga o le Lancia Delta HF Turbo Integrale e tatau ona amata i se taimi mulimuli ane i lenei tausaga ma o le a faʻatapulaʻaina i le 5000 iunite.

Ae alo maia, manuia le aso o Aperila Fool ?

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili