Mazda BT-50 e iai se augatupulaga fou… ae e le o sau i Europa

Anonim

Ina ua mavae le tele o tausaga i le avea ai ma "tuafafine" Ford Ranger, Mazda BT-50 na taofia le faʻaaogaina o le faʻavae o le North American pick-up.

O le mea lea, i lenei tupulaga lona tolu, o loʻo faʻaaogaina e le Iapani le faʻaogaina o le Isuzu D-Max platform, e ui lava, i le taimi muamua, e leai se tasi e peti i lena fesoʻotaʻiga.

O le sui o le faʻaogaina o le filosofia mamanu Kodo i le lalolagi o pikiapu, o le Mazda BT-50 fou o loʻo faʻaalia o ia lava o se tasi o talosaga sili ona lelei i le vaega (e toetoe lava a aoga le galulue faatasi).

Mazda BT-50

Tekinolosi e le lava

I totonu, o le BT-50 e laʻititi pe leai foi i le tulaga o le faʻaleleia ma le sitaili i ona "uso" i le lautele, mulimuli i le gagana mamanu na faʻaaogaina e le Hiroshima brand.

Fa'asoa i la matou nusipepa

Faatasi ai ma le paʻu faʻamaeʻaina e le gata i luga o le faʻamafanafanaga tutotonu ae i soʻo se mea, o le BT-50 o loʻo iai foʻi le tele o faʻamatalaga faʻamatalaga ma "mea taugata" e pei o Apple CarPlay ma Android Auto.

Mazda BT-50

Ua mavae aso na faigata ai totonu o totonu o le pikiapu.

Ae i totonu o le fanua faatekonolosi, o le Mazda BT-50 fou o loʻo i ai faiga e pei o le adaptive cruise control, faʻalavelave faʻafuaseʻi faʻafuaseʻi, Lane Keep Assist, mataʻitusi tauaso poʻo Rear Cross Traffic Alert.

Ma enisinia?

E pei o le tulaga, o le masini fou BT-50 e sau foi mai Isuzu, e ui lava o Mazda fai mai na fesoasoani i le atinaʻeina o le afi.

I le tautalagia o lenei mea, o le 3.0 l Diesel, ma le 190 hp ma le 450 Nm e mafai ona tuʻuina atu i uili e fa pe naʻo le uili pito i tua e ala i se tusi lesona poʻo le otometi ono-saosaoa gearbox.

Mazda BT-50

Faʻatasi ai ma le tosoina o le 3500 kg ma le maualuga o le mamafa o le mamafa o le 1000 kg, o le Mazda BT-50 e oso i le maketi a Ausetalia i le afa lona lua o le 2020, e aunoa ma se fuafuaga e sau i Europa.

Faitau atili