Hybrids mo tofo uma. Ole Ford Kuga fou lea

Anonim

E pei ona faʻasalalau i le vaiaso talu ai, na faʻaaogaina e Ford le faʻaaliga "Go Further" lea na faʻatulagaina i aso nei i Amsterdam, e faʻaalia ai le tupulaga fou o Ford Kuga . E o'o mai i le taimi nei o le Ford sili ona fa'atau SUV i Europa, ma le fa'ailoga lona tolu sili ona fa'atau atu fa'ata'ita'iga i le Konetineta Tuai (i tua atu o le Fiesta ma le Focus), o le Kuga ua i ai nei i lona tolu o augatupulaga.

Faatasi ai ma se vaaiga i le laina ma le vaega o totoe o le Ford, o le Kuga ua i ai nei le masani masani Ford grille, ma i le pito i tua, o le faʻailoga faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻaalia i lalo o le faʻailoga ma i se tulaga tutotonu i luga o le siʻusiʻu, e tutusa ma le mea e tupu i le Focus.

Ose 100% tupulaga fou; matou te tuuina atu ni nai vaega taua mai lenei tupulaga fou.

Hybrids mo tofo uma

O le tala tele o le tupulaga fou o Kuga o loʻo faʻaalia i lalo o le pulou, faʻatasi ai ma le SUV faʻaalia le faʻataʻitaʻiga sili ona eletise i le talafaasolopito o Ford, o le fa'ata'ita'iga muamua lea o le fa'ailoga e tu'uina atu i fa'ata'ita'iga malu-hybrid, hybrid ma plug-in hybrid versions. I le faaopoopo atu i nei afi, o le Kuga o le a faʻaalia foi "masani" penisini ma tiso versions.

Ford Kuga

Le ituaiga hybrid sulu i totonu o le a maua talu mai le amataga o pisinisi, ma tuʻufaʻatasia le 2.5 l gasoline engine ma fa cylinders i le laina o loʻo faʻaogaina e tusa ai ma le taamilosaga Atkinson, faʻatasi ai ma se afi eletise ma se maa ma le gafatia o le 14.4 kWh, ofoina atu. 225 hp o le mana ma le tutoʻatasi i le eletise eletise o le 50 km.

Fa'asoa i la matou nusipepa

Ae mo le taumafaina, ua fa'ailoa mai e Ford se tau averesi o le 1.2 l/100 km ma le fa'aaogaina o le CO2 o le 29 g/km (WLTP). E mafai ona totogi le maa i le fa itula mai le 230 V outlet ma e mafai ona e filifili i le va o auala e lima e faaaoga ai: EV Auto, EV Now, EV Later ma EV Charge.

Le hybrid Kuga , e aunoa ma le faʻapipiʻiina e tuʻufaʻatasia le 2.5 l afi ma Atkinson cycle ma se afi eletise ma se maa lithium-ion (e pei o le Mondeo) faʻatasi ai ma se faʻasalalauga otometi. Fa'amoemoe e taunu'u i le fa'ai'uga o le 2020, o meaalofa nei fa'aaogāina o le 5.6 l/100 km ma fa'aoso o le 130 g/km, o lo'o fa'amoemoeina o le a ofoina atu i le ta'avale uma ma le ta'avale i luma.

Ford Kuga
Mo le taimi muamua, o le a fa'aalia ai e Kuga fa'aliliuga fa'afefiloi vaivai, fa'afefiloi ma fa'apipi'i fa'apipi'i.

Ae mo le fa'ata'ita'iga malu-hybrid, e fa'aaogaina ai le afi Diesel, le 2.0 l EcoBlue ma le 150 hp , tu'ufa'atasia fa'atasi ai ma se fusipa'u fa'apipi'i amata/fa'atupuina faiga (BISG), lea e suitulaga i le alternator, ma se 48 V eletise fa'aogaina e fa'atagaina ai. CO2 fa'aoso o le 132 g/km ma le fa'aaogaina o le 5.0 l/100km.

I totonu o le "mamanu" afi, Kuga ei ai le 1.5 EcoBoost i le 120hp ma le 150hp versions lea e fa'aauupegaina i se faiga fa'agata fa'ato'aga. I totonu o Diesels, o le ofo e aofia ai le 1.5 EcoBlue o le 120 hp ma le 2.0 EcoBlue o le 190 hp o le vaega mulimuli o lo'o feso'ota'i ma se faiga ta'avale uili uma.

Ford Kuga
O le igoa faʻataʻitaʻiga e amata ona faʻaalia i se tulaga tutotonu i totonu o le ogalaau, e pei ona tupu i le Focus.

Tupulaga fou, tulaga fou

nofo i luga o le tulaga C2 - tutusa ma le Focus - o le Kuga o le Ford SUV muamua na fausia i luga o lenei tulaga fou o le lalolagi. O le i'uga, e ui lava i le si'itia o fua, o le pa'u e tusa ma le 90 kilokalama le mamafa ma le 10% fa'aopoopo i le ma'a'a fa'atusa pe a fa'atusatusa i le tupulaga ua mavae.

Fa'asoa i la matou Youtube channel

Ma talanoa e uiga i le faateleina o fua, pe a faatusatusa i le augatupulaga talu ai, o le Ford SUV e 44 mm le lautele ma le 89 mm le umi, faatasi ai ma le wheelbase ua faateleina e 20 mm.

Ford Kuga
Kuga e fa'avae i luga o le tulaga tutusa e pei o le Focus.

E le o misi le avanoa

E pei ona faʻamoemoeina, o le faʻaaogaina o le tulaga fou ma le tuputupu aʻe lautele i fua o lona uiga na amata ona ofoina atu e le Kuga le tele o avanoa i totonu. I le pito i luma, ua faateleina le avanoa o tauau i le 43 mm, ae i luga o le suilapalapa, o le pasese nofoa pito i luma o Kuga ua faateleina i le 57 mm.

Ford Kuga
I totonu, o le pito sili ona taua o le faʻaaogaina lea o le 12.3'' meafaifaʻaili numera.

Ae mo pasese i nofoa pito i tua, o loʻo i ai nei le 20 mm sili atu i le maualuga o tauau ma le 36 mm i le maualuga o le suilapalapa. E ui lava i le augatupulaga fou o Kuga e 20 mm puupuu nai lo le muamua, na mafai e Ford ona ofoina atu le 13 mm sili atu ulu ulu i nofoa pito i luma ma le 35 mm sili atu i nofoa pito i tua.

Tekinolosi maualuga ma le saogalemu foi

O le augatupulaga fou o Kuga o loʻo faʻaalia ai le 12.3" numera meafaifaʻaili (faʻapipiʻiina e le faʻaaliga ulu, muamua i totonu o Ford SUVs i Europa), le faʻaogaina o le eletise, 8" touchscreen, FordPass Connect, B&O sound system ma e oʻo lava ile SYNC 3 masani. faiga e mafai ai ona e pulea galuega eseese i poloaiga leo.

I tulaga o le saogalemu, o le Kuga fou ua faʻapipiʻiina i faiga e pei o le adaptive cruise control, faʻailoga faʻailoga auala, Active Park Assist poʻo le Ford pre-collision system ma le suʻeina o tagata savali ma uila. Faatasi ai ma le Kuga o loʻo sau ai le Ford's New Lane Keeping System faʻatasi ai ma le iloa o mea tauaso.

Ford Kuga

Fa'aliliuga mo tofo uma

E pei ona masani ai i le Ford, o le a maua le Kuga fou i le tele o fesuiaiga e pei o le Kuga Titanium, Kuga ST-Line ma e oo lava i le Kuga Vignale e ofoina atu le tele o "tagata" i le Ford SUV. O le Titanium fesuiaiga peti i luga o le atamai, le ST-Line i luga o se foliga ta'aloga ma mulimuli ane, Vignale peti i luga o se sitaili sili atu taugata.

Mo le taimi nei, e le'i fa'ailoa mai e Ford le aso e taunu'u mai ai i luga o le maketi mo le Kuga fou, e le'o iloa fo'i tau o le tupulaga lona tolu o le mea na sili ona fa'atau atu i totonu o SUV o le lanu lanumoana lanumoana i Europa.

Faitau atili