Tofa, Alfa Romeo 4C ma le GTV ma le 8C i le lumana'i

Anonim

le iuga o Alfa Romeo 4C na fuafuaina talu mai le konafesi a Sergio Marchionne ia Iuni 2018, ina ua ia faʻasalalau fuafuaga mo le faʻailoga scudetto mo tausaga a sau - e leai se mea na taʻua e uiga i le lumanaʻi o le 4C.

Pau lava le mea na manaʻomia o le faʻailoaina o se aso i luga o le kalena, ma afai o le tausaga talu ai na tatou vaʻaia ai le 4C o loʻo alu ese mai le maketi i Amerika i Matu, o le taimi nei o le iʻuga, ma le gaosiga e muta i lenei tausaga.

Mo i latou o loʻo fiafia pea i le taʻavale taʻaloga a Italia, o loʻo i ai ni iunite fou i totonu o faʻatau, o lea e tatau ai ona faʻatau se "fou fou" Alfa Romeo 4C i masina a sau.

Alfa Romeo 4C apogaleveleve

O le fa'ai'uga lea o le fa'aaliga ta'avale na muamua fa'aalia i le fa'ailoga manatu i le 2011 ma fa'ailoa i le maketi i le 2013 fa'atasi ai ma le fa'aopoopoina o le Spider i le 2015.

Fa'asoa i la matou nusipepa

E tulaga ese mo lona fausiaina, o le ogatotonu o le carbon fiber cell ma le alumini faʻavae e faʻamaonia ai lona mamafa mama (895 kg mago). O le iʻuga, e leʻi manaʻomia se afi tele (1.75 l) poʻo se numera tele o solofanua (240 hp) mo taʻaloga taʻaloga (4.5s mai le 0 i le 100 km / h ma sili atu i le 250 km / h).

Tofa, ta'aloga... ma Giulietta

O le faʻasalalauga o le faʻaiʻuga o le gaosiga mo le Alfa Romeo 4C e oʻo mai i se taimi e leʻi leva talu ona tuʻuina atu e Mike Manley, le Pule Sili o le FCA o loʻo i ai nei, ni fuafuaga fou mo le lumanaʻi o le faʻailoga, ma o le tala fou e le lelei mo i latou o loʻo faʻamoemoe e vaʻai nisi taʻaloga mai le faʻailoga Italia. .

E mafua ona, o taʻavale taʻavale na faʻasalalau e Marchionne toeitiiti atoa le 18 masina talu ai mo Alfa Romeo, o lona uiga, o le GTV (Giulia based coupe) ma se 8C fou (hybrid super sports car) ua paʻu i le eleele.

Alfa Romeo GTV

Alfa Romeo GTV ma Giulia faavae

O mafuaʻaga i tua atu o lenei faʻaiuga e fesoʻotaʻi, sili atu i mea uma, i le leaga o pisinisi faʻapisinisi a le Italia brand, lea e leʻi aumaia ai e Giulia ma Stelvio numera na faʻamoemoeina e le au ofisa Alfa Romeo.

O le upu mata'i i le taimi nei o le fetuutuuna'i , o lona uiga o le taulaʻi atu i faʻataʻitaʻiga e sili atu le faʻatau / tupe maua, aʻo faʻaitiitia tupe faʻafaigaluega.

I le fuafuaga fou, 2020 folafola mai o se tausaga mago mo le ituaiga, ae i le 2021 o le a tatou vaʻai i le faʻafouina Giulia ma Stelvio faʻapea foʻi ma le gaosiga o le Tonale, le C-SUV i le lumanaʻi mai Alfa Romeo. O le taunuu mai o le Tonale e mafai foi ona faauigaina o le faaiuga o le Giulietta, o se isi faʻataʻitaʻiga e le o iai mai fuafuaga na tuʻuina atu e Manley.

Alfa Romeo Tonale

O le tala tele i lenei fuafuaga fou o le faʻalauiloaina o ... se isi SUV. I le 2022, afai e alu mea uma e pei ona fuafuaina - i le FCA, e le masani ai le tulafono, naʻo le vaʻai i le aofaʻi o fuafuaga na tuʻuina mai talu mai le 2014 - o le a tatou vaʻai i se B-SUV fou, faʻatulagaina i lalo ole Tonale, e suitulaga i le faʻataʻitaʻiga avanoa i. le laina, sa nofoia muamua e MiTo.

Ma le fusia FCA-PSA?

E pei o le faʻasalalauga o loʻo mafaufau Fiat e alu ese mai le taulaga ma taulaʻi atu i le vaega o loʻo i luga, o talafou e uiga i le lumanaʻi o Alfa Romeo na oʻo mai i le aso lava lea na faʻamaonia ai le tuʻufaʻatasiga i le va o FCA ma PSA.

I se isi faaupuga, o lona uiga, faatasi ai ma le agai i luma o feutagaiga ma le otootoina o fuafuaga mo le lumanai mo le sefululima ma le afa ituaiga taavale o le a avea ma vaega o lenei vaega o taavale fou, o fuafuaga ua tuuina atu nei e Manley e ono suia i se taimi umi.

Afai e agai i luma fuafuaga e le suia, i le 2022 o le a tatou maua se "le iloa" Alfa Romeo, faatasi ai ma le tele e aofia ai le tolu SUVs ma le saloon.

Faitau atili