O totonu lea o Skoda Kamiq. O fea na tatou va'aia ai?

Anonim

Ina ua uma ona faʻaalia le lua ata ma ata e lua o lana SUV fou, ua maua e Skoda totonu o le mea fou. Skoda Kamiq . Ma o le mea moni afai matou te le maua se faʻamaoniga mai le faʻailoga o le totonugalemu lea o le Kamiq, semanu matou te tauto e sese Skoda ma faʻasoa ata o totonu o… Scala.

E tusa ai ma le Czech brand, o le Kamiq o le faʻataʻitaʻiga lona lua lea e faʻaaoga ai le faʻataʻitaʻiga fou o totonu o loʻo faʻaalia i le Vision RS prototype ma afai e moni lenei mea (o mea tutusa o loʻo i ai), e le o se mea saʻo le fai atu o le mamanu na faʻaaogaina i totonu. le fou Czech SUV e tutusa lelei lava ma le Skoda Scala.

O le mea lena, sei vagana ai le teuteu ma le uili (i ata o totonu o le Scala o loʻo i ai se faʻavae scalloped), o isi mea uma e tutusa. E pei o le Scala, o le a mafai e le Kamiq ona faʻamoemoe i luga o se vaalele vaalele, faʻaopoopo i le paʻi paʻi i totonu o le faʻamafanafanaga tutotonu lea na mafai ai e Skoda ona tuʻuina atu se faasologa o pulega faʻaletino.

Skoda Scala

E pei o totonu o Kamiq, a ea? Ae e leai, o Scala's, e mafai ona e vaʻaia le eseesega?

O le a le lava le avanoa

E pei ona e iloa, o le Skoda Kamiq o le a faʻaaogaina le MQB A0 platform ua uma ona faʻaaogaina, faatasi ai ma isi, e Volkswagen T-Cross, SEAT Arona ma ... Skoda Scala. Faʻafetai i le faʻaaogaina o lenei faʻavae, ua faʻailoa mai e Skoda o le Kamiq o le ai ai se uili uili o le 2.65 mita ma se pusa ato ma le malosi o le 400 l.

Fa'asoa i la matou nusipepa iinei

Skoda Kamiq

Skoda e leʻi faʻaalia ata aloaia o le Kamiq ae o nei ata tusi ua uma ona tuʻuina atu ia te oe se manatu i foliga o le Czech SUV fou.

Mo le taimi nei, e leʻi faʻaalia e Skoda poʻo fea afi o le a faʻapipiʻiina e le Kamiq, peitaʻi, o loʻo faʻamoemoeina o le SUV laʻititi o le Czech brand o le a faʻaaogaina le 1.0 TSI ma le 1.5 TSI ua leva ona iloa i le faʻaopoopoga i le 1.6 TDI .

Fa'asoa i la matou Youtube channel.

Faitau atili