Amata malulu. Lamborghini Huracán "sau" vs Kamaz "Dakar". FUA!

Anonim

O ai lava e sau mulimuli o se fuamoa leaga. O le mea lea e mafai ona tatou fai atu e uiga i le luʻitau na faʻalauiloaina e "Mad Mike" Whiddett, Formula Drift siamupini i Iapani, ia Eduard Nikolaev, manumalo i le Dakar 2019 (loli).

I lenei tulaga, o le tagata mulimuli e taunuu i le Goodwood Festival of Speed ball e tatau ona ofuina se aufana mumu o fua… XXL. Ma e foliga mai o se 'alofaga mo ni nai minute o gaioiga mama i luga o uili, faatasi ai ma ni masini eseese se lua o loo tauivi e maua muamua ma maua le avanoa e paka ai taavale.

I le tasi itu, o le Lamborghini Huracán na suia e tafe mai le "Mad Mike", i le isi itu, le 1000 hp ma le 10 000 kg o Kamaz, le loli a Nikolaev mo Dakar. O mea o lo'o mulimuli mai o minute o gaioiga maualuga ma pa'u mu:

E uiga i le "Amata malulu". Mai le Aso Gafua i le Aso Faraile i Razão Automóvel, o loʻo i ai se "Amata malulu" ile 8:30 i le taeao. A'o e inu lau kofe pe fa'aputuina le lototele e amata ai le aso, fa'aauau le fa'amata'aga i mea moni mata'ina, tala fa'asolopito ma vitiō talafeagai mai le lalolagi ta'avale. I lalo ifo o le 200 upu uma.

Faitau atili