Audi e-tron o le a tuai. Aisea?

Anonim

O LE Audi e-tron o le a taunuu i le tulaga fa vaiaso tuai ma e mafua uma i se faʻafitauli i le atinaʻeina o se polokalama. I le faagasologa o le atinaʻeina o le SUV eletise sa i ai se manaoga e sui se polokalame faʻaaogaina i totonu o le taʻavale ma o le taimi nei e manaʻomia e le faʻailoga faʻatonu e faʻamaonia lenei polokalama faʻapitoa.

O le tala muamua e uiga i le tuai i le gaosiga o le e-tron - o le Audi muamua na fuafuaina e faʻapitoa i le eletise - na faʻaalia i le nusipepa Siamani Bild am Sonntag lea (tausi puna latalata i le faʻailoga) fai mai o le tuʻuina atu o faʻataʻitaʻiga muamua e mafai ona tuai mo ni nai masina.

Faatasi ai ma se fua faatatau o le 450 kilomita, o le Audi e-tron o le a faʻaalia ai afi eletise e lua lea i le Boost mode e maua ai le 408 hp ma le 660 Nm o le malosi . I le tulaga masani, o le mana o le e-tron o le 360 hp ma le torque o le 561 Nm, ma le faʻamalosia o afi e lua, ua faʻapipiʻiina e Audi lana faʻataʻitaʻiga fou ma se maa e mafai ona 95 kWh.

Audi e-tron

O tau maa e mafua ai foi talanoaga

Ae o maa na maua ai foi faafitauli a Audi, ma o mea uma ona o le tau. E tusa ai ma le Reuters, o loʻo taʻua ai le nusipepa Siamani Bild am Sonntag, o le Siamani brand o le a oʻo i se faʻalavelave i feutagaiga ma LG Chem (o se faʻatauina maa o loʻo faʻaaogaina e taavale eletise a Audi) talu ai e ono fiafia le kamupani Korea i Saute i le faʻatupulaia o tau e tusa ma le 10% ona o le faʻateleina o manaʻoga. E le gata i Audi, LG Chem e sapalai maa i Volkswagen ma Daimler.

Fa'asoa i la matou nusipepa iinei

E ui lava i tala, na teena uma e LG Chem ma Audi se faʻamatalaga e uiga i feutagaiga i le va o kamupani e lua. Ona o lenei tuai, o loʻo tumau pea le vaʻaia pe o le a le tele o le a mafai ai e Audi ona ausia le sini o le faʻalauiloaina o le e-tron i luga o le maketi a o lei oo i le faaiuga o le tausaga.

Fa'asoa i la matou Youtube channel.

Faitau atili