Toyota o loʻo faʻaalia le La Coupe concept ma e leai se tasi na te iloa pe o le a

Anonim

Muamua, na matou vaʻaia pateni na faila mo se Toyota coupe fou e ala i le upega tafaʻilagi a Carscoops. Matou te lei tau faatali mo se taimi e foliga mai ola ma lanu ma na matou iloa lona igoa: Toyota La Coupe.

O se tala uiga ese lea, aua e ui ina na o le taimi nei tatou te iloa ai o ia, ae ua lauiloa o ia o "savavali solo" Iapani talu mai Oketopa 2018 - na faapefea ona aluese mai le initaneti? E sili atu ona uiga ese, ona e leai se faʻamatalaga aloaia e uiga i lenei manatu; mo faamoemoega uma, e pei lava e leai.

E oo lava i ata e mafai ona e vaʻai i ai e leʻo aloaia o le faʻailoga, ae o tagata na sopoia ala ma La Coupe i le tele o taulaga na faʻaalia ai. A uma mea uma, o le a le tala i tua atu o lenei manatu?

Le Toyota La Coupe

Muamua, mai mea e mafai ona tatou vaʻaia i ata, o se tamaʻi coupé ma laina manino ma faʻafefe. O lana sitaili e leai se faʻalavelave faʻaalia masani i lenei typology, faʻaalia se foliga "mama", e mafai foi ona tatou fai atu faauo. E ta'alo le logo Toyota i luga o le lanu lanumoana, e fa'ailoa mai ai le fa'aogaina o le eletise.

O le pito i tua e sili atu ona faʻamuamua, faʻataʻitaʻiina fofo tutusa na matou mauaina i luma, aemaise lava pe a tatou vaʻavaʻai i foliga tutusa o vaega opitika, faʻatasi ai ma le almond contours. O le eseesega e sili ona iloagofie o le auala e fa'ai'u ai le pito i tua i se fa'aupuga fa'aleaga.

O le tele o le fale e faʻamanatuina ai taʻavale e pei o le Peugeot RCZ, ae o le Toyota La Coupe o se mea lava na o se kopi - vaʻaia e le mafai ona sili atu ona iloga mai soʻo se isi coupe ua tatou vaʻaia. O se eseesega tele foi pe a tatou fa'atusatusa i le fa'ailoga a Iapani o lo'o i ai nei, e sui ai fa'alava tetele, fa'aili fa'aalia ma le tele o kosi e fa'ai'u i tumutumu ma'ai, mo le sili atu le lamolemole, sitaili sua.

Toyota La Coupe

O le "uso lona tolu"

E lē taumatea na faaosofia ai le fia iloa o i matou uma. Aisea e fai ai le maimoaga lautele a Iapani ma leai ni faʻamatalaga aloaia e uiga i La Coupe?

View this post on Instagram

A post shared by shu sugimoto (@skyliner037) on

Matou te iloa o Toyota e manaʻo e maua uma taʻavale taʻavale, e pei ona tupu i le taimi ua tuanaʻi ina ua i ai le MR2, Celica ma Supra i lana faʻasalalauga, lea na lauiloa o le "Three Brothers". I aso nei, o le GT86 o loʻo i ai se tulaga tutusa i le Celica ma o le Supra o loʻo taia nei le maketi, o lea e iai se mea o loʻo misi e faʻatumu ai le nofoaga o le MR2.

Deja vu

I le 2015, i le Tokyo Motor Show, na faʻaalia ai e Toyota se faʻataʻitaʻiga e taʻua o le S-FR, lea o le a tuʻuina i lalo ole GT86. E itiiti se faʻataʻitaʻiga, ona o loʻo faʻaalia uma "tiki" o se faʻataʻitaʻiga gaosiga, e taʻua o le i ai o faʻata masani ma 'au o faitotoʻa ma se totonu atoa.

Toyota SF-R
Toyota SF-R, 2015

E leai se afi i tua o lona tua, e pei o le MR2, o loʻo faia i luga o le faʻataʻitaʻiga o se tamaʻi coupe ma se fausaga e tutusa ma le Mazda MX-5 - afi umi i luma ma le uili tua - ma le eseesega o le i ai. avanoa mo le laina lona lua o nofoa. Ae ui i lea, e ui i le tulaga o le sauni na faʻaalia, e foliga mai ua sauni e gaosia, na vave mou atu e pei ona aliali mai.

O le Toyota La Coupe o le "uso lona tolu" ua misi?

Na fai sina su’esu’ega a le Carscoops ma maua ai se tali aloa’ia mai le Toyota, e ala mai i lona pule sinia o Nancy Hubbell, o lana tali na maua mai o se pakete vai malulu tele. E tusa ai ma ia, o le La Coupe e leai se mea e sili atu nai lo se suʻesuʻega faʻalotoifale a le vaega Iapani a Toyota, ma e leai se faʻamoemoe e gaosia. O pateni na faʻasalalau e Carscoops na manaʻomia mo le faʻaalia i luma o tagata lautele.

Toyota La Coupe

Matou te faʻaauau pea i le "flea i tua o le taliga" ... O loʻo i ai tala e faapea o le "uso lona tolu", o le a ave le nofoaga na nofoia muamua e le MR2 atonu e eletise, ma mafai ai ona faʻaogaina le TNGA platform, tuʻu le afi eletise. i luga ole axle pito i tua, lea e mafai ai, faatasi ai ma isi mea, e teu ai le igoa MR2 poʻo Midship Runabout 2.

Toyota La Coupe

Va'ai i le fa'ailoga a le Toyota La Coupe, ma lona pito i luma pupuu ma le pito i tua, o lo'o i ai le fua sa'o mo se "meaola" ma se afi i le ogatotonu pito i tua po'o le pito i tua. O La Coupé o se tasi o le tele o fuafuaga mo le MR2? E tumau pea ona tatou faatalitali.

Punavai: Carscoops.

Faitau atili