Seasea i Potukale: SEAT 600. Faatalanoaga ma Teresa Lameiras i luga o le vitio

Anonim

O LE NOFOA 600 o Sepania o le Carocha i Siamani po o le Fiat 500 i Italia - na temokalasi le avanoa i le taavale ma o se tasi o sao autu i le feoai o aiga Sipaniolo. E faapena lona aafiaga, lea o loo avea pea ma se tasi o mau sili i le talafaasolopito o taavale faaSipaniolo e oo mai i aso nei.

Na faia i le va o le 1957 ma le 1973, o lana galuega faʻapisinisi sa faʻapitoa i Sepania, e ui lava o le SEAT muamua na maua i fafo. Ae ui i lea, o Potukale e le o se tasi o atunuu na mauaina, ae o le SEAT 600 matou te aumaia ia te oe i aso nei o loʻo i ai le resitalaina o le atunuʻu - o se tasi o kopi e seasea tupu ai lenei mea.

Naʻo le mea na mafai ona faʻafetai i le gaioiga a Teresa Lameiras, Faʻatonu Maketi o SEAT Portugal o ia, ina ua maeʻa se suʻesuʻega umi, na maua ai lenei iunite i Sepania i se tulaga sili ona lelei o le faʻasao, ma na o le 50 afe kilomita na ufiufi. Mulimuli ane, sa na'o le mana'omia o le fa'ato'ilaloina o pulega fa'ale-malo uma e mana'omia e fa'atasi ai ma lesitala i totonu o lo tatou atunu'u.

NOFOA 600

O le tama'i SEAT 600, e laki, e le'i tutu lava - o ta'avale na fa'asavali - fa'amamaluina i matou i lona auai i le tele o fa'asalalauga fa'asolopito.

O le tala i tua atu o lenei "Potukale" SEAT 600 ua na o se tasi o le tele o mea e mafai ona tatou vaʻaia i le ata lata mai i luga o le YouTube channel a Razão Automóvel, i se talanoaga i le va o Diogo ma Teresa Lameiras.

NOFOA 600

Fa'asoa i la matou nusipepa

Matou te iloa foi le ala masani a Teresa e oʻo atu ai i le SEAT Potukale ma le evolusione na maua e le faʻailoga, faʻafetaui i taimi. I aso nei, ioe, o lona uiga o se vaaiga taʻavale e pulea e le SUV typology, lea o loʻo i ai SEAT ma se aiga atoa o faʻataʻitaʻiga, Arona, le Ateca ma le sui fou, le pito i luga o le laina Tarraco, lona SUV muamua o nofoaga e fitu. .

NOFOA 600 ma ATECA

O le mafutaga tatou te faia i le va o SEAT ma tupulaga talavou? E le o se mea e sili ona sa'o-o le matua o le uiga, ae le o le mea e fai mai ai le pepa fanau.

Mulimuli ane, tatou te iloa atili auiliili le sootaga a le SEAT i aganuu, aemaise lava musika ma faatufugaga i le taulaga, i le tulaga mulimuli, le sootaga sili ona faamanuiaina i le tusiata Vhils, o le na tuuina mai ia i tatou, faatasi ai ma isi, se 15 t SEAT Arona faia i le sima lea. o lo'o fa'aalia pea i Cascais.

Va'ai le fa'atalanoaga atoa:

Faitau atili