Sipi fa'ate'ia i le 6 pikiapu mo Moapi Easter Jeep Safari

Anonim

I le va o Aperila 13 ma Aperila 21, o le itulagi Moapi i Iuta o le a toe talimalo ai Easter Jeep Safari . Mo le 53 tausaga, e afe ma afe tagata fiafia o le Jeep o le a lolofi atu i Moapi e auai i se faaiuga o le vaiaso e tumu i tauvaga faʻatekinisi faʻasolosolo.

E pei ona masani ai, na saunia e Jeep se faasologa o faʻataʻitaʻiga o le a tuʻuina atu i lena mea. i mea uma o le a ono fa'ata'ita'iga o le a ave e le Jeep i Moapi ona e tasi le mea e tutusa ai i latou: o i latou uma o pikiapu.

I totonu o le Jeep prototypes mo le Easter Jeep Safari matou te maua ai se restomod, faʻataʻitaʻiga faʻavae e faʻavae i luga o le fou. Sipi Gladiator (lea e amata i lenei tausaga i Moapi) ma e oo lava i le Rubicon derivatives. E masani i faʻataʻitaʻiga uma o le faʻaaogaina o le tele o filifiliga o Jeep Performance Parts, tulaga masani ma faʻataʻitaʻiga, na atiaʻe e Mopar.

O le Safari i lenei tausaga o le a faʻailogaina le amataga o le Jeep Gladiator ua leva ona faʻatali i tua o Moapi ma luga o auala faigata. Mo le fa'amanatuga, o lo'o matou fa'alauiloaina ni ta'avale fiafia se ono e sili ona malosi e fa'avae i luga o le manatu o le Jeep pick-up e mautinoa e liliu ai ulu ma fiafia ai le au maimoa.

Tim Kuniskis, Jeep Head o Amerika i Matu

Jeep Wayout

Jeep Wayout

Faʻavaeina faʻavae i luga o le Gladiator fou, le Jeep Wayout taunuu i Moapi o se faʻataʻitaʻiga galue faʻapipiʻiina i meafaigaluega e mafai ai ona faʻaleleia atili i fafo-auala ma agavaʻa faʻataʻitaʻiga e pei o se faleʻie ma le taualuga o le fale poʻo jerricans faʻapitoa faʻapipiʻiina i le itu o le pusa uta.

E valiina i le lanu fou o le Gator Green (lea o le a ofoina atu i le Jeep Gladiator), o le Wayout o loʻo i ai se pusa sii mai le Jeep Performance Parts, uili 17", 37" paʻu palapala, ma se Warn winch e mafai ona toso pa. 5440 kg ma e oo lava i se snorkel. Ina ia faʻafiafiaina o ia, matou te maua ai le 3.6 V6 Pentastar faʻapipiʻiina i le valu-saosaoa faʻasalalauga otometi.

Sipi Flatbill

Sipi Flatbill

O le isi o faʻataʻitaʻiga na faʻavaeina i luga o Gladiator o le Sipi Flatbill . Fausiaina i le mafaufau o le au motocross practitioners, Flatbill ua saunia atoatoa mo le felauaiga o uila afi, e oʻo lava i auala faʻapitoa e faʻafaigofie ai le utaina ma le laʻuina o uta.

Fa'asoa i la matou nusipepa iinei

I le maualuga o mea uma e mafai ona fai, o le Jeep Flatbill o loʻo faʻaalia ai le puʻupuʻu pito i luma ma lalo o le ipu puipui, Dynatrac Pro-Rock 60 pito i luma ma tua, pusa siʻi, faʻafefe i tua mea e teʻi ai, 20" uili ma 40" paʻu. E tusa ai ma le inisinia, o loʻo i ai le 3.6 V6 Pentastar ma le valu-saosaoa faʻasalalau otometi.

Sipi M-715 Lima Kuata

Sipi M-715 Lima Kuata

Faʻataunuʻuina le tu masani o le ave restomods i le Easter Jeep Safari, o le tausaga nei na saunia ai e le FCA group brand le Sipi M-715 Lima Kuata . O le igoa o se faʻamatalaga i taʻavale pikiapu tuai o le Jeep (e tasi le tone ma le kuata) ma o le faʻataʻitaʻiga na amata lona olaga o se 1968 M-175, faʻafefiloi vaega faʻaonaponei ma vaega tuai.

Fa'asoa i la matou Youtube channel

I tulaga faʻalelei, o le M-715 Five-Quarter na vaʻaia le ipu na faʻaaogaina i luma ua suia i le carbon fiber, faʻaopoopo, o uluaʻi lamepa na tuʻuina atu i moli HID (High Intensity Discharge) ma moli faʻapipiʻi LED. Na maua foi nofoa fou o le Jeep Wrangler e aunoa ma ni ulu ulu ma se pusa uta pu'upu'u fou ile alumini ma fafie.

I luga o le tulaga faʻainisinia, o lenei restomod e faʻaaogaina se "Hellcrate" 6.2 HEMI V8 faʻatasi ma le sili atu i le 700 hp ma vaʻaia le puna laulaau ua suia i se faiga faʻamalolo o puna o le helicoidal. Na maua foi e le M-715 Five-Quarter le Dynatrac Pro-rock 60 pito i luma, o le Dynatrac Pro-rock 80 tua'i tua, 20″ uili (fa'atasi ai ma rim loka) ma 40″ pa'u.

Sipi J6

Sipi J6

Atinaʻe faʻavae i Rubicon, le Sipi J6 na musuia e le Jeeps o le faaiuga o le 70s. Faatasi ai ma na o le lua faitotoa, o le tasi lea e valiina i le Brilliant Blue e faʻaaloalogia ai le Jeep Honcho 1978. I le aofaʻi, o le J6 e tusa ma le 5.10 m ma e iai lona uili uili e tusa ma le 3 m, o le tutusa le tau ma le Jeep Wrangler 4-faitotoa o iai nei.

Faʻatasi ai ma se faʻailoga faʻapipiʻiina e tusa ma le 1.8 mita le umi (30 cm sili atu nai lo Gladiator's), o le Jeep J6 e sau ma se taʻaloga taʻavale e lagolagoina se seti o moli LED e fa, uili 17 "ma se pusa o le siʻitia, o nei mea uma e faʻapipiʻiina e 37. ” pa'u ma se pa tafatolu i le pito i luma e fa'apipi'i ai moli fa'aopoopo e fa.

I totonu foi o le mataupu matagofie, o le Mopar grille i fafo ma nofoa paʻu ma lima ma le uili faʻapitoa faʻatasi ma le faʻailoga masani a Jeep i totonu o loʻo faʻaalia. I tulaga faʻainisinia, o le 3.6 na faʻaaogaina e lenei faʻataʻitaʻiga na vaʻaia le faʻaleleia atili o ana faʻataʻitaʻiga faʻafetai i le lua pusi-tua faʻafefe mai le Jeep Performance Parts ma le faʻaogaina o le ea mai Mopar.

Sipi JT Scrambler

Sipi JT Scrambler

Fa'aosofia e le fa'ailoga CJ Scrambler ma fa'avae ile Gladiator, le Sipi JT Scrambler e valiina i se lanu lanu e faʻafefiloi Metallic Punk'N Orange ma paʻepaʻe ma o loʻo i ai foi se taʻavale faʻapipiʻiina i moli LED e faʻamalamalamaina le pusa uta.

I le tautalagia o moli LED, o le JT Scrambler e iai foʻi moli e lua o loʻo tuʻuina i luga o le taʻavale ma lua i luga o pou A. E faʻaalia ai uili 17 ", se pusa siʻi ma 37" paʻu, faʻapea foʻi ma, ioe, eseese i lalo o le tino ma chassis. leoleo.

Ae mo le inisinia, na vaaia e JT Scrambler le malosi o lona 3.6 l maualuga faʻafetai i le faʻaogaina o le ea mai Mopar ma le pusi-back exhaust foi mai Mopar.

Jeep Gladiator Gravity

Jeep Gladiator Gravity

Mulimuli ane, o le a aumaia e Jeep le faʻataʻitaʻiga i Moapi Easter Jeep Safari Jeep Gladiator Gravity . E pei o le tele o faʻataʻitaʻiga o le a ave e le American brand i le mea na tupu i lenei tausaga, o lenei foi e faʻavae i luga o le Gladiator pick-up, o le eseesega o le tulaga lea e le "faafitia" e le prototype lona amataga ma faʻaaoga le igoa o le piki-up fou.

Faʻavaeina e faʻavae i luga o le autu o le aʻe, Gladiator Gravity o loʻo tuʻuina atu ia lava i le Moapi Easter Jeep Safari ma se pusa siʻi, 17 "uili, 35" paʻu, puipui pito i lalo i le uʻamea maualuga, Mopar grille, moli LED 7" ma faʻapea foʻi le LED. fa'apipi'i ata i luga o poutū A.

I totonu, matou te maua ai nofoa pa'u ma mea eseese a le Mopar e pei o le MOLLE (Modular Lightweight Load-carrying Equipment) ato teu ma fala i tau uma ma se faiga e tafe ai le vai ma le palapala. I luga o le tulaga faʻainisinia, na vaʻaia e Gladiator Gravity le malosi ma le malosi o le faʻafetai i le faʻaogaina o le ea a Mopar ma le pusi i tua.

Faitau atili