SEAT Tarraco na tuuina atu. mea uma e tatau ona e iloa

Anonim

O le Tarraco Arena, i Tarragona, na siitia ai e le SEAT le pupuni mo lana SUV fou, le SEAT Tarraco . O le igoa na filifilia e ala i se palota, lea na auai ai le 140 afe tagata.

Ua uma ona ave e le Reason Automobile se faʻaaliga faʻapipiʻi o lenei faʻataʻitaʻiga, i luga ma fafo o le auala - manatua lena suʻega ma vaʻai ata.

O le a lena?

O le SEAT Tarraco o se SUV e 5 i le 7 nofoa, lea o le a faʻatasi ma Arona ma Ateca, faʻamaeʻaina le aiga SUV o le ituaiga Sipaniolo. O lona umi e 4733 mm ma e 1658 mm le maualuga.

SEAT Tarraco

E faʻavae i luga o le MBQ-A faʻavae, o le Volkswagen vaega faʻavae mo SUVs tetele. O le SEAT Tarraco ua fausia ma mamanuina i Sepania, i le SEAT factory i Martorell, ma fausia i Wolfsburg, Siamani.

Pe o se fa'ata'ita'iga tāua?

Leai se masalo. O le a faia se sao taua i le SEAT, e faaopoopo atu i le toe avea ma se isi ulufale i se vaega tuputupu aʻe, e amataina le gagana mamanu o le a mulimulitaʻia e le faʻailoga i tausaga a sau. SEAT Tarraco o le a faʻatagaina foʻi mo tupe faʻasili maualuga, lea o le ai ai se aafiaga tele i tupe mama.

SEAT Tarraco

Na e iloa lena mea?

SEAT o loʻo iai le Nofoaga Faʻapitoa, lea e tusa ma le 1000 inisinia o loʻo galulue i le atinaʻeina ma suʻesuʻega o tekonolosi fou ma fofo. SEAT o le falefaigaluega aupito tele R&D teufaafaigaluega i Sepania.

O lo'o feagai nei le SEAT i lana fa'alavelave tele o oloa. O le taunuu mai o le SEAT Tarraco, o le matou SUV tele muamua, o se vaega o la matou tupe teufaafaigaluega o le 3.3 piliona euros, i le va o le 2015 ma le 2019, i le tele o faʻataʻitaʻiga avanoa.

Luca de Meo, Peresetene o SEAT

O a ia afi?

O afi uma e sili atu le totogi ma e iai le tekonolosi amata, ma le malosi e maua i le va o le 150 hp ma le 190 hp.

E lua afi penisini: o le 1.5 l fa-siliva TSI e maua ai le 150 hp ma ua mated i se tusi lesona ono-saosaoa felauaiga ma luma-uili taavale, ma le 2.0 l, 190 hp ma fitu-saosaoa DSG gearbox ma 4Drive faiga-uili uma.

SEAT Tarraco

E lua filifiliga diesel , fa'atasi uma ma le 2.0 TDI, ma malosiaga o le 150 hp ma le 190 hp, i le faasologa. O le 150 hp version e mafai ona tu'ufa'atasia ma le ono-saosaoa manual gearbox ma luma-uila taavale, po o se fitu-saosaoa DSG gearbox ma le 4Drive uma-uili taavale.

O le suiga sili atu ona malosi, ma le 190 hp, e na'o le avanoa i le 4Drive/fitu-saosaoa DSG gearbox tu'ufa'atasiga.

SEAT Tarraco o le a maua, mulimuli ane, faiga fa'aola fa'atasi ai ma isi tekonolosi.

Ma meafaigaluega?

E lua vaega o meafaigaluega o loʻo avanoa ile faʻalauiloaina: Sitaili ma le Xcellence . I le tulaga masani, o le SEAT Tarraco o loʻo i ai moli faʻaulu atoa. E valu lanu fafo o le a maua: Dark Camouflage, Oryx White, Reflex Silver, Atlantic Blue, Indium Grey, Titanium Beige, Deep Black ma Grey.

SEAT Tarraco

NOFO i numera

I le va o Ianuari ma Aukuso, na tuʻuina atu ai e le SEAT le 383,900 taʻavale i le salafa o le lalolagi, o se faʻatupulaia o le 21,9% pe a faʻatusatusa i le vaitaimi tutusa i le 2017. O le aofaʻi o le faʻailoga na sili atu i le 9,500 miliona euros i le 2017 ma tupe mama pe a maeʻa lena lafoga, o le 281 miliona euros.

I totonu, o le faʻailoga e alu i le SEAT Digital Cockpit ma le 10.25″ ma le 8″ HMI opeopea mata.

Ua saogalemu?

Ua tu'uina atu e le SEAT i Tarraco faiga fesoasoani uma o le aveta'avale aupito lata mai o lo'o fa'aaogaina. O nei faiga e aofia ai le lauiloa Lane Assist (Lane Maintenance) ma Front Assist (City Brake Assist) faʻatasi ai ma le uila ma tagata savali, lea o le a tuʻuina atu e pei o tulaga masani i Europa.

Su'esu'ega Tauaso, Fa'ailoga Fa'ailoga, Fesoasoani Ta'avale Ta'avale, ACC (Adaptive Cruise Control), Fesoasoani Malamalama ma Fesoasoani Fa'afuase'i ole a avanoa ile filifiliga. SEAT Tarraco o loʻo i ai foʻi se Faʻalavelave Faʻafuaseʻi, Fesoasoani Muamua ma le Rollover Detector.

O afea e taunuu ai?

O le faʻatauga o le SEAT Tarraco amata ia Tesema, o le faʻataʻitaʻiga e oʻo mai i le maketi Potukale i le faaiuga o Fepuari 2019. E leʻi iloa tau.

Faitau atili