E iva fa'ata'ita'iga na fa'ata'ita'iina e le Euro NCAP ae le'i maua uma fetu e lima

Anonim

Euro NCAP, o le faʻalapotopotoga tutoʻatasi e nafa ma le iloiloina o le saogalemu o faʻataʻitaʻiga fou i luga o le maketi a Europa, na tuʻuina atu iʻuga mo faʻataʻitaʻiga e iva i le tasi pa'ū. O le Ford Fiesta, le Jeep Compass, le Kia Picanto, le Kia Rio, le Mazda CX-5, le Mercedes-Benz C-Class Cabriolet, le Opel Grandland X, le eletise Opel Ampera-e ma, mulimuli ane, le Renault. Koleos.

I lenei ta'amilosaga o su'ega sa matua'i lelei fa'ai'uga, fa'atasi ai ma le tele na ausia fetu e lima - fa'atasi ai ma nai fa'atagaga, ae ua matou o ese. O faʻataʻitaʻiga na mafai ona maua le manaʻoga e lima fetu o le Ford Fiesta, le Jeep Compass, le Mazda CX-5, le Mercedes-Benz C-Class Cabriolet, le Opel Grandland X ma le Renault Koleos.

O fetu e lima na ausia faʻafetai i le paleni lelei i le va o le faʻatulagaina o le taʻavale, o mea faigaluega saogalemu ma faʻapea foi le saogalemu malosi, e pei o le avanoa - e pei o tulaga masani - i le tele o faʻataʻitaʻiga o faʻalavelave faʻafuaseʻi faʻafuaseʻi.

E lima fetu, ae…

E ui lava i faʻaiʻuga lelei na faʻaalia ai e le Euro NCAP ni popolega e uiga i le malosi o suʻega faʻalavelave i le itu. Faatasi ai ma faʻataʻitaʻiga faʻatatau o le Jeep Compass, le Mercedes-Benz C-Class Cabriolet ma le Kia Picanto. I le tulaga o le American SUV, o le fatafata o le mannequin na faʻamauina le maualuga o manuʻa i luga aʻe o le faitotoʻa o le suʻega pou, ae o loʻo i lalo ifo o tulaga e ono lamatia ai le ola o le avetaavale.

I le Siamani convertible ma le avetaavale a le aai Korea, i le suega o aafiaga itu, o le dummy e fai ma sui o se tamaititi 10-tausaga le matua, nofo i tua o le avetaavale, na faʻaalia ai foi ni faʻamatalaga popole. I totonu o le C-Class Cabriolet, e leʻi taofia e le taga ea i le itu le ulu o le dummy mai le lavea o le fausaga o le pulou, ae i totonu o le Picanto, o le fatafata o le dummy na faamaonia le le lelei ona puipuia.

O tagata uma o loʻo nofoia e tatau ona tutusa le puipuia, pe o se avetaavale matua poʻo se tamaititi i tua. O le faʻaaogaina o se sui sui o se 10-tausaga le matua i le tausaga talu ai na mafai ai ona matou faʻamaonia vaega e mafai ona faʻaleleia, e oʻo lava i taʻavale lima-fetu.

Michiel van Ratingen, Failautusi Aoao a le Euro NCAP

E tolu fetu mo le Kia, ae e le gata ai iinei le tala

O fetu mautu e fa na ausia e le Opel Ampera-e na o le le maua o ni taunuuga lelei ona o le leai o ni meafaigaluega, e pei o lapataiga mo le faʻaogaina o fusipaʻu pito i tua. O le Opel lona lua lea na "tuuaia" i sea faaletonu - o le Insignia foi e na o le avanoa e fai ai se filifiliga.

Kia Rio ma Picanto na o le tolu fetu na manumalo, e le o se taunuuga lelei. Ae o lenei taunuuga e sili atu pe a tatou filifili e faʻatau le Saogalemu Pack, lea e faʻaopoopoina ai meafaigaluega saogalemu saogalemu, e aofia ai le faʻaogaina otometi faʻalavelave faʻafuaseʻi.

Kia Picanto - su'ega fa'alavelave

Na fa'ata'ita'iina e le Euro NCAP ia fa'asologa uma e lua, fa'atasi ai ma le Pack Saogalemu, fa'aalia lo latou taua mo le fa'ai'uga mulimuli. Picanto ma le Saogalemu Pack maua se isi fetu, alu i le fa, ae Rio alu mai le tolu i le lima fetu.

Matou te iloa e sili atu le taua nai lo le mafai e se taavale ona puipuia i matou i le taimi o se faʻalavelave o le aloese mai ai. Ae a tatou faʻatusatusa iʻuga o suʻega faʻafuaseʻi i luga o faʻataʻitaʻiga e lua, faʻatasi ai ma le leai o se meafaigaluega saogalemu faaopoopo, e leai se eseesega i taunuuga.

O le Kia Picanto, mo se faʻataʻitaʻiga, e tumau pea le saʻo i le puipuia o tagata o loʻo nofoia i suʻega faʻalavelave eseese. I le tulaga o le Kia Rio, pe i ai le Saogalemu Pack pe leai, o loʻo faʻaalia le lelei o le faʻatinoga - ma e sili atu foi i nisi o suʻega, e pei o le pou - e pei o le Ford Fiesta (faʻatau saʻo ma faʻataʻitaʻiina foi) i le puipuia o tagata nofoia i totonu. tulaga o fetoaiga.

Ina ia va'ai i'uga e ala ile fa'ata'ita'iga, alu ile 'upega tafa'ilagi a le Euro NCAP.

Faitau atili