Sabine Schmitz. Masiofo o le Nürburgring faamamaluina i le aufana i lona igoa

Anonim

Ma le faanoanoa na matou maua ai le tala o le maliu o Sabine Schmitz , o le masiofo e le mafaaseseina o le Nürburgring, ae e ui ina tuua i tatou e le mafai ona faagaloina. Sa i ai le tele o saafiafiga ma saafiafiga na totogi atu i le pailate Siamani, ae o lea ua foliga mai o se tasi o mea sili ona taua.

Ua malilie le pulega o le Nürburgring e tuʻuina atu le igoa o le avetaavale i se tasi o tulimanu o le matagaluega, o se manaʻoga faʻapea foi na faʻaalia e le tele o le fiasefulu afe o tagata fiafia na sainia se talosaga mo lena tulaga.

E pei lava o ia, o le Sabine Schmitz Curve (Sabine-Schmitz-Kurve) e mafai ona na'o le pi'o muamua o le Nordschleife (malaga i matu).

O le sauniga tatala aloaia o le a faia ia Setema 11, 2021, i le faaiuga o le vaiaso o le ROWE 6 Itula ADAC Ruhr-Pokal-Rennen, o se tasi o le Nürburgring Endurance Series championship events.

"Sabine Schmitz o le amepasa o le Nürburgring. O lona igoa na taʻua i le lalolagi atoa ma le taua tutusa ma la tatou ala.

Mirco Markfort, Pule Sili o le Nürburgring
Sabine Schmitz

E oo lava i le taimi aʻo leʻi taʻutaʻua i le lalolagi, aemaise lava ona o le "sese" a Top Gear, ua leva ona avea Sabine Schmitz ma talatuu i le Nürburgring. O ia o le muamua, ma tumau pea, na o le pau lea o le tamaitai na manumalo i le 24 Itula faigata o le Nürburgring ma sa ia manumalo faalua i le tuuga: i le 1996 ma le 1997. Sa lauiloa foi o ia o se tasi o avetaavale na aveina le BMW Ring-Taxi (M5). ), fa'afiafiaina ma, matou te talitonu, fa'afefe le pasese i luga o le va'a i le fua tutusa.

Na fanau Sabine Schmitz i Adenau, e latalata i le matagaluega a Siamani, sa nofo i le Nürburg (e le mamao mai le piʻo o loʻo taʻua ai lona igoa), ma faʻaalu le tele o lona 51 tausaga o lona olaga i Nürburgring. E silia ma le 30 tausaga na ave ai le tele o taʻavale eseese i le tapulaʻa i le sili atu ma le 20 kilomita o le umi o le taamilosaga, ina ua faʻamauina le silia ma le 33 afe laps(!).

Faitau atili