Mai se eletise taugofie i le Alpine "rally". Tala fou a le Renault Group mo Sineva

Anonim

O mea fou a le Renault Group i Geneva 2020 ua uma ona iloa ma afai e lua mea o le a le misi, o loʻo ofoina ma eseese.

Mai le Renault brand, e tolu foliga fou o le a faʻaalia i le Geneva Motor Show. Muamua o le faʻapipiʻi faʻapipiʻi faʻapipiʻi e leʻi tupu muamua a le Renault Mégane lea o le a faʻaalia i le Swiss saloon i foliga o se veni.

E le gata i lea, o le a faʻaalia foi e Renault le Twingo Z.E. (le eletise eletise o le tamaʻi taulaga) ma le manatu Morphoz lea o loʻo faʻaalia ai e le faʻailoga Farani lana vaʻaiga mo le gaioiga o le lumanaʻi.

Renault Megane
O le tino muamua e maua i le plug-in hybrid system o le van.

Ma Dacia?

Talu ai o tala fou a le Renault Group i Geneva 2020 e le gata na faia mai le faʻailoga matua, e iai foʻi mea faʻateʻia a Dacia mo le mea na tupu i Suiselani.

Fa'asoa i la matou nusipepa

Muamua o se faʻataʻitaʻiga o lona muamua 100% faʻataʻitaʻiga eletise - tala faʻaalia e mafai ona faʻavae i luga o le Renault City K-ZE - ma e tusa ai ma Dacia, e tatau ona sili atu le taugofie eletise i luga o le maketi.

Renault City K-ZE
O le Renault City K-ZE, o le taavale lea, e tusa ai ma tala, e mafai ona avea ma faavae mo le muamua eletise Dacia.

I le faʻaopoopoga i lenei mea, o le a faʻaalia foi e Dacia i Geneva le afi fou ECO-G (gasoline ma le LPG) ma le faʻatapulaʻa faʻasologa "Anniversary", ua fuafuaina e faamanatu ai le 15 tausaga o le faʻailoga a Romania i Europa.

Alpine e leʻi faʻagaloina

Mulimuli ane, i totonu o tala fou a le Renault Group i Geneva 2020, e tatau foi ona faitaulia muamua a Alpine.

Alpine A110 SportsX
Ole Alpine A110 SportsX ole a fa'aalia ile Geneva.

I le faʻaopoopoga i le A110 SportsX, o se faʻamalositino i sitaili na faʻaosofia e le faʻasalalauga o le A110, o le a faʻaalia foi e Alpine ni laina faʻatapulaʻa se lua o lana taʻaloga taʻavale i Geneva, ae mo le taimi nei, o faʻamatalaga uma e uiga i nei mea o loʻo tumau pea i mea lilo. o atua .

Faitau atili