O le Clube Escape Livre na fa'aaogaina le luko i le 5th Adventure Dacia 4x2 ride

Anonim

Ua iai le mascot fou a le Clube Escape Livre. O Lobito o le igoa o le luko na talia e le Kalapu i le Iberian Wolf Recovery Center, i Gradil, Mafra.

I le taimi o le 5th Dacia 4 × 2 Adventure tour, na filifili ai le Clube Escape Livre e fesoasoani i le nofoaga autu o loʻo faʻafeiloaʻi ai 16 faʻataʻitaʻiga o meaola lamatia i le Iberian Peninsula, lea o le a le toe mafai ona toe foʻi i le saʻolotoga, ma filifili ai e faʻaaogaina Lobito. O le mascot aano-ma-toto na fanau mai ia Me 2010 ma na aoina e le Iberian Wolf Recovery Center (CRLI) ina ua maeʻa se tulaga o le saisaitia faasolitulafono.

FESOASOANI: Mercedes-Benz ma Free Escape Club manumalo i Sisifo

I le avanoa, na asia e le au auai o Aventura Dacia, Luís Celínio, peresitene o le Kalapu, na maua le tusi faamaonia o le vaetamaina ma le "lobography" o lona alo atua ma isi pepa.

E tusa ai ma le tala a Luís Celínio:

O avanoa uma e lelei e tuʻu ai se lagona lelei i nofoaga e pasi ai le Free Escape Club. O le taimi lea na matou filifilia ai le Nofoaga Autu ma talosaga i tagata auai e tuʻu mai foi a latou sao, lea na latou tali vave mai ai, valaʻau i le numera faʻaopoopo. Sa matou matua fiafia lava i lenei gaioiga.

E te mana'o e lagolagoina CRLI? I le faaopoopo atu i le vaetamaina faaletausaga poʻo le olaga atoa, e mafai ona fesoasoani i le Iberian Wolf Recovery Center e ala i foaʻi, asiasiga ma / poʻo le volenitia.

Kalapu sola fua-1

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili