Dacia Duster Pickup: E sili atu ona taugofie le felagolagomai

Anonim

Faatasi ai ma le tele o taavale 'maualalo' e matua atoatoa mai tagata o loʻo nonofo i le taulaga, e ala i taʻavale a le aiga ma faʻamaeʻaina i se SUV ma tomai moni TT, o pisinisi faʻapisinisi a Dacia e oʻo mai i le taimi nei e naʻo Dokker, ae e foliga mai o Dacia e naunau e faʻalauiloa. i luga o le maketi le fou Duster Pickup.

O le Duster Pickup prototype fou na pikiina i le vaega o suʻega i Romania, e aunoa ma se ituaiga faʻailoga.

piki_pefu_98713100

O tala e uiga i se kopi o Duster Pickup ua leva ona salalau i luga o le initaneti, ae e foliga mai o le taimi nei ua oʻo mai le poloketi i lona tulaga mulimuli o le matua, ua uma ona maua le faʻaleleia o le toe faʻaleleia, talu ai nei na faʻagaioia i Duster.

O le tele o afi o le a tutusa ma le taimi nei o loʻo i ai i le Duster, faʻatasi ai ma faʻaliliuga o le taʻavale lua-uila ma le fa-uili, o afi avanoa o le 1.2TCe 125hp penisini poloka ma le 1.6 lita ma le 110hp atmospheric poloka ma fetaui lelei e lua suauu. O le ofo tiso o le a faʻaalia ai auaunaga a le poloka 1.5DCi, i le 90 ma le 110hp vaega, o le sili atu le malosi o le lomiga e mafai ona maua le fesoasoani a le taʻavale uma.

O se talosaga e mautinoa lava e fetaui ma i latou o lo'o mana'omia se pikiina o galuega, ae fa'ate'aina le tau o le fa'aaogaina ma le fa'aleleia o fuafuaga masani, fa'atasi ai ma tomai moni i fafo ma le ta'avale.

Tuu mai ia i matou lou manatu e uiga i le Duster Pickup, i luga oa matou upega tafaʻilagi.

dacia-duster-2-faitotoa-puck-up-prototype-sipai-i-romania-85109_1
dacia-duster-2-faitotoa-puck-up-prototype-sipai-i-romania_2

Punavai: DaciaOltcitAro

Faitau atili