Smart, ua latalata mai le iuga o le laina?

Anonim

Ia, ioe, i le maketi o taavale i aso nei, e oʻo lava i le folafolaga o le avea ma 100% eletise eletise e le o toe tutusa ma le faʻaauau. ta'u atu i le atamai , lea e tusa ai ma le Automobile Magazine o loʻo i luga o se maea ma e lamatia i le tapunia o faitotoa i le 2026.

O le mafuaʻaga o loʻo mafaufau loloto ai Daimler i le lumanaʻi o lona olaga i le taulaga e faigofie: faʻavae. Po o le tulaga lea o le le lava o latou. O le augatupulaga o loʻo i ai nei o Forfour o loʻo gaosia i luga o le faʻavae o le Renault Twingo ma ua uma ona fai mai Farani pe a maeʻa le augatupulaga o loʻo i ai nei o faʻataʻitaʻiga latou te le fiafia e faʻaauau le faiga faapaaga.

E tusa ai ma le mea na faʻaalia e le Automobile Magazine, o Daimler o loʻo i ai nei i se fetaulaiga ala, ona e le o faʻamoemoe e faʻaauau le Poloketi Smart e aunoa ma le i ai o se faiga faʻapaʻaga, e ono filifili e tuʻu atoa le faʻailoga. O se tasi o manatu e mafai ona taofia ai le leiloa o Smart o le ulufale atu lea i le vaaiga a le Chinese Geely, ae mo le taimi nei e le o mautinoa pe o le a avea lenei mea ma mea moni.

O lo'o aga'i atu se tama'i Vasega A?

Afai e mou atu Smart, e mafai e Daimler ona filifili ni auala eseese se lua. I le tasi itu, e mafai ona lafoaʻia atoa le vaega o le taulaga, tuʻuina atu naʻo faʻataʻitaʻiga tetele. I le isi itu, e mafai ona filifili e alu ma se faʻataʻitaʻiga i lalo ifo o le A-Class, e pei o le mea na faia e Audi ina ua faʻalauiloa le A1.

O le faaiuga mulimuli e tatau ona faia i le 2021, pe a amata e Mercedes-Benz ona mamanuina le isi augatupulaga o le A-Class. O lenei mea o le a amata faʻaaogaina se fausaga faʻapitoa fou e faʻatagaina ai le tulaʻi mai o se "faʻaititia" version mo le vaega o le taulaga.

Fa'asoa i la matou nusipepa iinei

O le faʻavae o le a faʻaaogaina, le MX1, e mafai ona avea o se faʻavae mo eletise, plug-in hybrids ma faʻataʻitaʻiga afi i totonu, ma o le mea lea e foliga mai o le a filifili le faʻailoga e faʻaaogaina e fausia ai le isi faʻataʻitaʻiga a le vaega ma le tele o uiga tau taulaga. .Daimler E tusa ai ma le Automobile Magazine, e mafai ona taʻua le tagatanuu Mercdes-Benz Vasega U (mo le taulaga).

Faitau atili