Ua uma ona matou aveina le Volkswagen Polo fou i Potukale

Anonim

A mae'a ona matou fa'ata'ita'iina le Polo fou i atunu'u Siamani (silasila iinei) , ua oʻo i le taimi e faʻataʻavaleina ai le faʻasalalauga Siamani fou i luga o le eleele o le atunuʻu.

I le taimi o le faʻaaliga a le atunuʻu o le Polo, sa matou faʻaogaina ni afi se lua: 1.0 afi afi o le 75 hp ma le 1.0 TSI o le 95 hp. O lo'o feso'ota'i uma ma le fa'aogaina o meafaigaluega fa'aoga Comfortine (intermediate).

Na matou filifili mo le afi sili ona malosi, ma tuʻu ai le faʻafesoʻotaʻi muamua ma le 75 hp version mo se isi taimi.

leai ni fa'alavelave

O le mea e lelei ai, ua fa'aavanoaina e Volkswagen le lomiga Comfortline. O le mea e lelei ai pe aisea? Talu ai o le a avea ma se tasi o faʻatau sili ona faʻatau atu i Potukale, e mafai ai ona tatou iloiloina uiga lelei o le faʻataʻitaʻiga e aunoa ma le masani "faʻalavelave" o le faitau afe o euros i faʻaopoopoga ma "mai le pusa" customizations. O le iunite na matou su'eina e le mafai ona sili atu ona masani.

I le tautalagia o faʻaopoopoga, afai o loʻo e mafaufau e faʻatau le Volkswagen Polo fou, o loʻo i ai se faʻaopoopoga e tatau ona i ai: o le Active Info Display. O lenei filifiliga e tau 359 euros ma suia le analog quadrant ma le 100% numera numera (tulaga ese i le vaega). E aoga.

O le lisi o meafaigaluega masani e pei o Volkswagen e le sili ona lautele i le vaega, ae i le tulaga Conforline tatou te le toe misia moni lava se mea. Ole Front Assist fa'alavelave fa'afuase'i fa'alavelave fa'afuase'i o lo'o maua e pei o fa'ata'ita'iga ile Comfortline (fa'atasi ai ma tagata savali e o'o i le 30 km/h), uili pa'u e tele-galuega, moli puao ma moli tulimanu, fa'amatalaga fa'amatalaga ma GPS, fa'atonuga o le ta'avale. ma uili faʻapitoa 15-inisi, faʻalelei otometi, faʻatautaia folau, ma isi.

O le faamaoniga

Po'o le a lava le maualuga o meafaigaluega e te filifilia, o lo'o i ai uiga e o'o mai fa'ata'atia i le va'aiga o le Volkswagen Polo fou. O lona uiga o le malosi atoa o le faʻataʻitaʻiga. Tu'ua'ia i luga ole tulaga MQB-A0, ole fa'amatalaga pu'upu'u ole ta'aloga Tapolo. Faʻafetai i lenei tulaga faʻapitoa - lea na faʻataʻitaʻiina i le vaega SUV e le SEAT Ibiza fou - o le Polo o loʻo i ai le "laasaga" o se taavale tele. E le na'o le la'a e tatau ai mo se ta'avale lapo'a, o le avanoa i luga o le va'a ua fa'atupula'ia i so'o se itu - e o'o atu i le tulaga lea e ofoina atu ai e le Volkswagen Polo fou le avanoa e sili atu nai lo le tupulaga lona 3 o le Tapolo. Ma o le tasi lenei, huh?

I le tautalagia o le Tapolo, o le faʻatusatusaga muamua ma lona uso matua o le a vave ona tulaʻi mai, e mafua ona o le faʻasoa faʻatasi ma le vavalalata faʻalelei. E le taumate ua atili ai ona tutusa le Polo ma le Tapolo, ae o le Polo lava o le Polo ma le Tapolo o le Tapolo lava.

O le uiga o la'u tala o le tulaga lelei o meafaitino a le Tapolo o lo'o fa'aauau pea ona i ai i se isi liki - e aunoa ma se fa'atauaina o le galuega na fausia e Volkswagen i luga o le Polo.

1.0 TSI o le 95 hp e sau ma alu

Ou te leʻi faʻataʻitaʻiina le 75hp 1.0 version, ae seʻi vagana ua ou vaʻaia, o loʻu manaʻoga e alu i le 95hp 1.0 TSI engine. O le eseesega o tau e tusa ma le 900 euros - 17,284 euros e faasaga i le 18,176 euros -, o se eseesega e iu ina tauamiotonuina e le gata i le maualuga maualuga o le malosi ae sili atu i mea uma e ala i le "fatter" torque range ona o le i ai o le turbo.

O lenei 95 hp 1.0 TSI afi e matua faigofie lava ona faʻaogaina, e manaʻomia ai se galuega pusa laiti ma tali atu i le saoasaoa e te faʻamoemoeina mai se poloka o lenei natura. Faatasi ai ma le malosi atoatoa, o le eseesega i le va o nei afi e lua e tatau ona sili atu ona lauiloa.

Volkswagen Polo
Volkswagen Polo GTI Mk6 2017

E o'o atu i le fa'ai'uga o le tausaga ma fa'asologa, o le a fa'amae'aina le afi penisini i le 150 hp 1.5 TSI ACT poloka, fa'atasi ai ma le pulea lelei o le pa'u e tipiina ai le lua o fa'au'u fa'ato'a i le saoasaoa o le folau. A'o le'i o'o i le fa'ai'uga o le tausaga, o le 200 hp GTI 2.0 TSI Polo ma le 90 hp Polo 1.0 TGI, fa'amalosia e le kesi fa'alenatura, o le a taunu'u i le maketi i totonu o le atunu'u.

I le latalata atu i le faaiuga o le tausaga, o le Polo o le ai ai foi le 1.6 TDI turbodiesel poloka (lea e suitulaga i le 1.4 TDI o le augatupulaga o loʻo i ai nei), i lomiga o le 80 hp ma le 95 hp.

E uiga i le Highline tulaga

O le maualuga o meafaigaluega maualuga e faʻaopoopoina le tele o elemene i meafaigaluega masani ma siitia le tau Polo i le 25,318 euros.

Ua i ai nei a matou nofoa taʻaloga, adaptive cruise-control, otometi ea malulu, mea pueata paka i tua, timu, malamalama ma paka sensors, uili uʻamea 16-inisi ma se faiga multimedia sili atu ona alualu i luma ma Volkswagen Ala o Faasalalauga Pulea ma taavale upega, lea e faaopoopo auaunaga eseese i luga o le initaneti. i tagata nofoia (tau, tala fou, feoaiga, ma isi).

faalauiloa faalauiloa

Ole VW Polo fou ole a fa'atau atu mo le fa'ailoga ile vaiaso a sau, ma tau e amata ile 16,285 euros. O le faʻalauiloaina o le faʻalauiloaina e le faʻailoga e ofoina atu le lua tausaga o le faʻatulagaina o le tausiga (poʻo le 50 afe kilomita) mo faʻatonuga na tuʻuina atu ia Oketopa 31st.

New Volkswagen Polo lisi tau:

  • 1.0 75 hp Trendline: €16,284.27
  • 1.0 75 hp Comfortline: €17,284.74
  • 1.0 TSI 95 hp Trendline: €17,053.68
  • 1.0 TSI 95 hp Comfortline: €18,175.99
  • 1.0 TSI 95 hp Comfortline DSG: €20,087.56
  • 1.0 TSI 115 hp Comfortline DSG: €21,838.21
  • 1.0 TSI 115 hp Highline DSG: €25,318.18

Faitau atili