Ferrari LaFerrari XX: malosi tele, e le mafai e le faʻamalologa ona ave!

Anonim

O le Ferrari LaFerrari XX o loʻo i ai i suʻega, faʻatasi ai ma le faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻataʻitaʻiina uma faʻaleleia atili o loʻo faʻatinoina e Ferrari, i le mea o le a avea ma ana faʻataʻitaʻiga sili ona mataʻutia.

Faatasi ai ma le mana e mautinoa lava e sili atu i le LaFerrari's 963 horsepower, o le LaFerrari XX ua folafola mai e avea ma masini sili ona lelei. Ae le o mea uma e foliga mai o loʻo alu i le auala sili, e pei ona e vaʻaia i le vitio.

I le faʻataʻitaʻiga o le suʻega i Monza, e le mafai e le taofiga i tua ona tatalia le faʻaleleia o le faʻaleleia o Ferrari, aua i se tasi o tulimanu o le taʻutaʻua Italia, o le uili tua i le itu taumatau na filifili e tuʻuina atu se ea o lona alofa tunoa. fa'atasi ai ma se fa'aogaina e le masani ai e fa'apea.

Vaai foi: Mazda RX-9 ma le 450hp ma le turbo

E tupu mea uma ile 2m ma le 10s, pe a uma ona pasia se chicane , sosoo ai ma le afe agavale, o le uili pito i tua o le LaFerrari o loʻo faʻamatalaina se gaioiga elliptical e le masani ai, faʻatasi ai ma tulimanu e le masani ai o le camber ma le feʻaveaʻi tele, ae a maeʻa le liliu e foliga mai e toe foʻi mea uma i le masani.

SKF-Hub-Knuckle-Module(1)

O se tulaga o le a le galo ai ia Ferrari ma e tatau ona suʻesuʻe atili le mea na tupu i laʻau faʻamalolo, o le mea lea, o ai na te gaosia lima au mo le LaFerrari, o le SKF Group, lea na faʻatapulaʻaina i le faʻaleleia o lima lima. ma hubs ua uma ona ia gaosia ma fetaui ma le Ferrari F430 ma le 458Italia o le GT Championship, faatasi ai ma isi elemene taofia mai kamupani eseese.

Atonu o le faʻafefiloi o vaega e leʻi lagolagoina le malosi maualuga o le LaFerrari XX, pe o le LaFerrari XX lea e mafai ona faʻatupuina ia malosiaga G, lea e oʻo lava i le faʻamalolo e faigata ona faʻafefe.

Ferrari LaFerrari XX: malosi tele, e le mafai e le faʻamalologa ona ave! 8544_2

Faitau atili