Taua o le 1980s: Mercedes-Benz 190E 2.3-16 Vs BMW M3 Sport Evo

Anonim

Fa'afetai ile Automobile Magazine, tatou tete'e ma toe fo'i i tua. I le taimi na manogi ai taavale i le penisini…

O le taʻaloga o loʻo tatou faʻaalia i aso nei e le mafaatusalia le taua i le talafaasolopito o taavale. O le 80's le taimi muamua, na feteʻenaʻi ai Mercedes-Benz ma BMW ma faʻatauvaʻa tatala i le tuuga mo le maualuga i le vaega o taʻaloga taʻaloga. Na'o le to'atasi e mafai ona manumalo, o le lona lua o le 'muamua o le mulimuli'. Na'o le tulaga muamua na taua.

Seia oʻo i lena taimi, ua uma ona i ai ni faʻataʻitaʻiga taua - pei o le taimi e tuʻu ai e se atunuʻu ana 'au i luga o le tuaoi o le fili e 'aʻoaʻo' e te iloa? Ae o le taimi lea e le o se toleniga po o se taufaamatau, ae sa ogaoga. O le taua lea na taumafai ai Jason Cammisa o le Automobile Magazine e toe faia i le tala fou o Head-2-Head.

Mercedes-Benz 190E 2.3-16 Vs BMW M3 Ta'aloga Evo

I le tasi itu o le pa na matou maua ai le BMW, o loʻo mate e 'faia le laupepa' pei o Mercedes, i le faʻagasolo atoa, i le faʻatau ma i le tekinolosi. I le isi itu o le Mercedes-Benz e le mafai ona paʻi, e le mafai ona oʻo atu, ma le malosi uma, lea e leʻi manaʻo e tuʻuina atu se isi inisi o le teritori o taavale i le BMW ua faʻateleina le le fiafia. Ua uma ona faalauiloa taua, sa tumau pea le filifiliga o auupega. Ma o le tasi foi, e pei lava o taua moni, o auupega ua filifilia e fai mai le tele o mea e uiga i le fuafuaga ma le auala e feagai ai ma le faʻasagaga a tagata taʻitoʻatasi.

Mercedes-Benz 190E 2.3-16

Na filifili Mercedes mo se faiga masani ... Mercedes. Na ia ave lana Mercedes-Benz 190E (W201) ma faʻapipiʻi ma le faʻaeteete se afi 2300 cm3 16v, saunia e Cosworth, e ala i le gutu, faʻanoanoa ... e ala i le pulou! E tusa ai ma amioga faʻamalosi, na faia e Mercedes se iloiloga i le faʻamalolo ma taofi, ae leai se faʻateleina(!) Naʻo le lava e feagai ai ma le afi o le afi fou. I luga o se tulaga faʻalelei, e ese mai le faʻailoga i luga o le tapuni ogalaau, e leai se mea e taʻu mai ai o lenei 190 e sili atu le "faʻapitoa" nai lo isi. Le tutusa o le laeiina o Heidi Klum i se Burka ma auina atu o ia i Paris fashion week. O le gafatia o loʻo i ai uma ... ae e matuaʻi faʻaalia. Ua tele naua!

Mercedes-Benz 190 2.3-16 vs BMW M3
Ose tauvaga na fa'alautele atu i ala, tulaga o taua sili ona vevela.

BMW M3

Na faia e BMW le faafeagai. E le pei o lona tauva mai Stuttgart, o le Munich brand ua faʻapipiʻiina lana Serie3 (E30) faʻatasi ai ma panacea uma e mafai, o lona uiga: na taʻua o le motu o tagata M. Amata i le afi, e ui atu i le taʻavale ma faʻauʻu i le foliga mulimuli. Ou te masalo afai o le BMW, na o le pau lava le lanu e maua mai le fale gaosimea e oka ai o samasama, mumu ma le piniki vevela! Ona fanau mai ai lea o le tama muamua o se gafa "heavy-metal": o le M3 muamua.

O ai na manumalo? E faigata ona fai atu… ose taua e le'i uma. Ma o loʻo faʻaauau pea e oʻo mai i aso nei, le leoa, i soʻo se taimi e sopoia ai e nei 'aiga', pe i luga o se auala mauga poʻo luga o se auala lamolemole. E lua auala eseese, ma o loʻo i ai pea, o le ola ma le mauaina o se taʻaloga taʻavale.

Ae lava le talanoaga, matamata i le vitio ma faʻalogo i faʻaiʻuga o le laki Jason Cammisa:

Faitau atili