BMW fiafia i Saab: O loʻo i ai pea le faʻamoemoe pe a uma!

Anonim

E iai fa'ailoga e faigata ona fa'agaloina, ma o Saab o se tasi o na mea.

BMW fiafia i Saab: O loʻo i ai pea le faʻamoemoe pe a uma! 8577_1

Iloa ma lauiloa ona o le ese'esega o le va'ai i ta'avale, ua fa'aputuina e Saab se 'au fa'amaoni fa'amaoni mo le tele o tausaga. E ui lava e leʻi avea ma se kamupani faufale tele e pei o le Volkswagen, Toyota poʻo le GM - o le vaega na faʻatonuina ma taʻitaʻia ai lenei faʻalavelave faʻanoanoa ... - Saab i taimi uma na mafai ona faʻafouina ma tuʻu ai se faʻailoga e le mafaagaloina i luga o pisinisi tau taavale. Aemaise lava i tulaga o fofo saogalemu, e pei o ulu malosi, po o le tulaga o le faatinoga, faatasi ai ma le faatemokalasi o turbo afi i lona tulaga, o le taunuuga o le poto masani tele i le vaega o vaalele lea o le faaaogaina o turbos aso mai le Taua Lona Lua a le Lalolagi.

Mafuaaga na sili atu nai lo le na o le BMW e fiafia e maua le igoa Suetena. I le faaopoopo atu i le alofa o tagata faʻatau mo le faʻailoga, i lo matou manatu, o loʻo i ai isi mafuaʻaga atonu na mafua ai ona mafaufau le BMW i le faʻatauga o Saab. O se tasi oi latou o le mea moni e faapea o ituaiga e lua e iai se tala faʻasolopito masani: na amata uma i latou, i la latou gafa, fau vaalele. O le tele o le faʻailoga BMW o se faʻamatalaga manino i vaalele: o se faʻailoga. I le isi itu, e lua ituaiga faʻatau, o loʻo i ai tulaga taua e aunoa ma se eseesega. I se isi faaupuga, o mea taugata, tulaga lelei ma le faʻatinoga o faʻasologa masani i ituaiga uma e lua, o le auala latou te oʻo atu ai e ese.

BMW fiafia i Saab: O loʻo i ai pea le faʻamoemoe pe a uma! 8577_2

I lenei tulaga, e mafai e Saab ona avea, i le lumanaʻi, le faʻalauiloaina o faʻataʻitaʻiga mo faʻataʻitaʻiga "faia e le BMW", ae faʻatasi ai ma se taulaiga faʻapitoa i le tele o tagata faʻatau ma e le fiafia tele i le faʻatinoga ae i le mafanafana. Ae le gata i lea! O Saab e tele mea tau pisinisi, pateni ma tomai e le mafai ona fa'agaloina. I se tasi o fonotaga, na faʻamoemoe le BMW i se vaega fou o maketi (e pei ona faia i le Mini), faʻaitiitia le tau o le gaosiga, ma e oʻo lava i le faʻateleina o ana pisinisi "iloa-faʻafefea".

Ae aiseā ua na ona latou faaalia ai le fiafia? Mo mafuaaga e lua. Ona o le ofoina atu o se tau faʻatau, o le tau o le taimi nei o le a mautinoa lava le maualalo nai lo isi taimi. I le isi itu, o tau faʻatasi ma le toe faʻaaogaina ma le faʻamutaina o konekarate ua uma ona faia, o lea e le o toe iai ni tiute o le faʻailoga i le lumanaʻi e faʻalavelave ai. I se isi faaupuga ... BMW o le a naʻo le mea e sili ona popole i ai: le igoa ma le "iloa-faʻafefea". Aisea e tatau ai ona tuʻuina atu ma faʻatau atu le isi vaega o totoe, o isi BMW ...

Tusitusi: Guilherme Ferreira da Costa

Punavai: Saabunited

Faitau atili