Lunaz Liliu Aston Martin DB6 i Miliona Tala Eletise

Anonim

Lunaz, o se kamupani Peretania faʻapitoa i le liua o le afi i taavale eletise, faatoa tuʻuina atu lana poloketi lata mai, lea e faʻavae i luga o le aulelei Aston Martin DB6.

O le sui o se tasi o faʻataʻitaʻiga sili ona lauiloa o le faʻailoga e faʻavae i Gaydon, UK, na tuʻuina atu le DB6 i le eletise ma o le a tulaʻi mai ai se faʻatapulaʻa faʻasologa o kopi o le a amata ona tuʻuina atu i tagata faʻatau i le kuata lona tolu o le 2023.

E moni o loʻo i ai pea pe a ma le lua tausaga le mamao, o lea e leʻo faʻaalia e Lunaz le "taʻaloga atoa" ma faʻamaonia o le a faʻaleleia atili nisi o vaega o lenei faʻataʻitaʻiga, lea o le a faʻaalia ai taofi tetele, toe faʻafouina le taofia, se faʻalogo fou mo le avetaʻavale. ma se fale e iai "fa'amanuiaga" uma o aso nei, e pei o le ea malulu po'o se fa'aoga fa'amatalaga e mafai ona lagolagoina le Android Auto ma le Apple CarPlay.

Aston Martin Db6 Lunaz

Ae o le suiga tele na tupu moni lava i le faiga o le taavale, faatasi ai ma lenei DB6 ua liua i se 100% eletise. O le mana o le seti e leʻi iloa, e ui lava ua uma ona faʻamaonia o le eletise eletise na fausia e le kamupani Peretania lava ia. O le tuto'atasi e tusa ma le 400 kilomita.

O le faʻalauiloaina o le eletise Aston Martin DB6 ua faʻamalosia e le manaʻomia tumau mai a matou tagata faʻatau. E atagia ai foʻi manaʻoga o se ituaiga fou fou o tagata faʻatau taʻavale masani.

David Lorenz, faʻavae ma Pule Sili o le Lunaz Group

E maua i le itu taumatau ma le agavale, o le Aston Martin DB6 eletise mai Lunaz o le a gaosia i se faʻasologa faʻatapulaʻa, e ui lava e le o faʻamaonia mai e le kamupani Peretania le numera o iunite o loʻo fuafuaina.

Ae ui i lea, ua iloa o le tau o kopi taitasi o le a tusa ma le miliona tala, e pei o 860 000 euros. Ma e le o faitaulia lafoga.

Aston Martin Db6 Lunaz

Faitau atili