Le 10 taavale televave i le lalolagi o loʻo faʻatau nei

Anonim

O tatou uma (pe toetoe o tagata uma) e faʻataʻitaʻi e uiga i se Bugatti Veyron, Ferrari LaFerrari, Porsche 918 Spyder poʻo se Pagani Huayra. Ae o le mea moni e le faʻatau e tupe mea uma, aua e pei o isi, e leai se tasi o nei taʻavale o loʻo avanoa mo le faʻatau, pe ona ua le toe gaosia, pe ona ua faʻatau atu (lelei… faʻatapulaʻaina lomiga).

Afai o le faʻatauina o se taʻavale faʻaaoga e le o se fesili - e ui o lenei manatu e faʻatatau pe a oʻo mai i supercars - matou te faʻaali atu ia te oe o le 10 taʻavale sili ona vave i le lalolagi o loʻo faʻatau nei. Fou ma o lea e leai se kilomita:

Dodge Charger Hellcat

Dodge Charger Hellcat (328km/h)

Se'i tatou fai atu o le "musele Amerika" moni. O solofanua 707 ua avea ai lenei faleaiga a le aiga ma mea sili ona malosi i le lalolagi. E leai se aoga e fai atu ai se isi mea. O le mea moni e le o maketiina i Europa o le a le avea ma faʻalavelave mo le tele-miliona e pei o oe.

Aston Martin V12 Vantage S

Aston Martin V12 Vantage S (329km/h)

O le matagofie o lenei taavale ta'aloga Peretania toetoe lava a galo ia i tatou i lalo o le pulou o se afi 565 horsepower V12. O se fa'atumauina malosi tulaga ese.

Bentley Continental GT Speed

Bentley Continental GT Saosaoa (331 km/h)

Ioe, matou te ioe atonu e foliga mai o se Bentley malosi tele. Ae e leai. O i latou e manatu latou te le mafai ona o'o atu i ni saosaoa mata'utia e tatau ona sese. A'o fa'amausali e le fa'ailoga lava ia, o solofanua 635 e tatau ona fa'atauaina.

Dodge Viper

Dodge Viper (331km/h)

E mafai ona faanumera aso o le Doge Viper, ae o se tasi o taavale sili ona saoasaoa i luga o le paneta, faafetai i le afi 8.4 lita V10, lea e maua ai le 645 horsepower. Toe tasi, e tatau ona e malaga i Amerika e faʻamautinoa le faʻatauina o se tasi.

McLaren 650S

McLaren 650S (333km/h)

O le McLaren 650S na sau e sui le 12C, ma e leai se tasi e mafai ona tumau le le fiafia i lana faatinoga. O le taʻavale taʻavale sili ua i ai nei le 641 horsepower ma le saoasaoa i le lotoleaga.

Ferrari FF

Ferrari FF (334km/h)

Faatasi ai ma nofoa e fa, taavale uili uma, ma se mamanu e le masani ai, o le Ferrari FF atonu o le taavale sili ona lelei i luga o lenei lisi. Ae ui i lea, o le V12 afi ma le 651 horsepower e le faʻasiasia ai o ia, o le faʻafeagai.

Ferrari F12berlinetta

Ferrari F12 berlinetta (339km/h)

Mo i latou e sili atu le mumusu e faʻatau le Ferrari FF, o le F12berlinetta o se filifiliga lelei foi, ona o le 730 horsepower lea e avea ai ma se tasi o faʻataʻitaʻiga Ferrari sili ona vave.

Lamborghini Aventador

Lamborghini Aventador (349km/h)

I le tulaga 3 i luga o le lisi o loʻo i ai se isi taʻavale taʻavale a Italia, o le taimi lea o le Lamborghini Aventador ma se afi mamalu V12 i se tulaga tutotonu pito i tua (manino ...), lea e faʻamaonia ai le saoasaoa faʻapitoa.

Noble M600

Noble M600 (362km/h)

E moni o le Noble Automotive e leai se taʻutaʻua o isi ituaiga o Peretania, ae talu mai le amataga o lona gaosiga na maua ai le mafaufau o le lalolagi taʻavale. Leitioa: faʻatasi ai ma le saoasaoa maualuga o le 362km / h, ua faʻamautu ai o ia lava o le taʻavale sili ona vave a le British brand ma o se tasi o le televave i le lalolagi.

Koenigsegg Agera RS

Koenigsegg Agera RS (sili atu i le 400km/h)

O le Agera RS na faaigoaina "Hypercar of the Year" i le 2010 e le Top Gear Magazine, ma e le faigata ona iloa pe aisea. O lenei taʻavale taʻaloga sili e vave tele ma e leʻi faʻaalia e le ituaiga lona saoasaoa maualuga ... Ae mai le mea o loʻo fautua mai ai le 1160 horsepower, o le a mafai e le taavale ona oʻo atu i le 400km / h.

Punavai: R&T | Ata Fa'apitoa: EVO

Faitau atili