Mazda fa'alauiloa manatu Speedster ma Spyder i SEMA

Anonim

O le Mazda MX-5 o le musumusuga mo faʻataʻitaʻiga faʻapitoa e lua, e taulaʻi i le ute o le faʻataʻitaʻiga: avetaʻavale fiafia.

E tusa ai ma le Ken Saward, le Mazda North America's design director, o manatu o le ituaiga na tuʻuina atu i le SEMA - o se mea na tupu i Amerika i Matu e faʻapitoa mo faʻataʻitaʻiga faʻapitoa ma pe a uma le maketi - mulimuli ma le faʻamaoni i le igoa o le Hiroshima ma faʻaaloalo i le talatuu o augatupulaga eseese o le Mazda MX -5.

E pei ona mafai ona tatou vaʻaia, o le MX-5 Spyder o loʻo faʻaalia ai le carbon fiber bodywork ma paʻu totonu, lea e maua ai se foliga tuai. O se mamanu e manatua ai le au auala faa-Peretania o le 60s:

1446570965-jlw8454e faigaluega

FESOASOANI: O le Mazda MX-5 Cup o le meaalofa Kerisimasi e te manaʻo e vaʻai i lou seevae

Ole MX-5 Speedster e sili atu ona taulaʻi ile faʻatinoga. E 113 kilokalama mama ma tu matilatila i le tioata… pe leai foi. Fai mai le Mazda, o le faʻamoemoe o le toe faʻafoʻi mai o le lagona o le saʻolotoga na masani ai taʻavale taʻavale i le ogatotonu o seneturi.

faletusi-1446571020-jlw8427hires

O taʻavale o le a faʻaalia i le SEMA seia oʻo i le Aso Faraile. O loʻo tumau pea le vaʻaia pe o iai se tasi o nei "meataalo" e oʻo lava i le laina gaosiga.

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili