Renault Talisman: fa'afeso'ota'i muamua

Anonim

Ua 21 tausaga talu ona auai le igoa Laguna i le aiga o Renault ma faatasi ai ma le augatupulaga fou i luga o le maketi talu mai le 2007, ua oʻo i le taimi e faʻaleleia ai. O le Farani faʻailoga ua teteʻa mai lona taimi ua tuanaʻi i le vaega D, e ui lava o nisi o oloa taua na totoe i le ala, ma ua i ai se faaipoipoga fou: o le laki e taʻua o Renault Talisman.

Ou te taʻutino atu ou te leʻi faʻamoemoeina se tau lelei i Italia. I le tafa o ata o le Aso Tofi, sa i ai se mataala moli mo lo matou taunuuga ma o le mea sa ou le manao i ai o le tuua lea o le la o loʻo susulu i Potukale, e suʻe faititili ma timuga i Florence.

Renault o le a faʻafeiloaia i matou i lona pito i luga o le laina, o se faʻaopoopoga fou i le aiga. Fa'aonaponei fa'aonaponei, fa'atasi ai ma le ea o se fa'atonu e alu i le faleta'alo e le aunoa ae e le alu fa'atasi ma vaila'au fa'ama'i po'o mea fa'aopoopo i polotini. O le ea faʻamamaina ma le tausiga na folafola mai e aua le fenumiai ma le faʻateleina, le manaʻomia o mea taugata poʻo le "le manuia".

Renault Talisman-5

Ina ua taunuu i Florence, ua tuuina mai ia te au le ki i le faitotoa o le malaevaalele ma le Renault Talismans ua laina atoatoa e faafeiloaia i matou. O le mea muamua e tupu ia te aʻu, e faʻatatau i faʻamatalaga autu, o le mea lea e lelei mea uma. Ina ia fa'aosofia atili a'u i le lelei o le tau, se'i tatou o'o i ai?

O le suiga tele e amata mai fafo

I fafo, o le Renault Talisman o loʻo tuʻuina atu se tulaga sili atu ona mataʻina nai lo le mea e faʻamoemoeina mo lenei vaega. I le pito i luma, o le Renault logo tetele ma le "C"-foliga LED e maua ai se faʻamatalaga malosi, e iloagofie ai mai mamao. O le pito i tua e malepelepe teisi ma le "pulega o vans", ma Renault o loʻo pulea e fatuina se oloa sili ona manaia. O le tu'ua o le fanua taufusi o le mata'upu, o le moli pito i tua ma le aafiaga 3D e ola pea , ose mea fou.

E 10 lanu e filifili mai ai, fa'atasi ai ma le lanu Améthyste Black fa'apitoa na'o avanoa i fa'aliliuga fa'atasi ma le tulaga o meafaigaluega a le Initiale Paris. I avanoa fa'apitoa O le pito i fafo o loʻo faʻaauau pea i luga o rims: e 6 faʻataʻitaʻiga avanoa mai le 16 i le 19 inisi.

Ou te nofo i tua o le uili o le Renault Talisman Initiale Paris dCi 160, o le pito i luga o le diesel version o le Renault Talisman ma le 160hp 1.6 bi-turbo afi. Ona o le faiga e leai se ki, o le avanoa i totonu ma le amataina o le afi e faia i le ki i totonu o lau taga. O le ki e te vaʻaia i le ata e le o se mea fou, o se faʻataʻitaʻiga na faʻafeiloaʻi ma le Renault Espace fou.

Renault Talisman: fa'afeso'ota'i muamua 8637_2

I totonu, (r)aofa'iga atoa.

Mai le dashboard i nofoa, o le Renault Talisman o se tamaoaiga o tala fou. O le mea mulimuli na mamanuina i le faiga faapaaga ma Faurecia, e fetuutuunai, tetee ma faʻamautinoa le faʻamafanafanaga sili i se mataupu e seasea faʻafefe Farani. Na mafai ona faʻasaoina se 3 cm faaopoopo o avanoa mo tulivae ma faʻaititia le mamafa o nofoa taʻitasi i le 1 kilokalama faʻatusatusa i nofoa palasitika masani.

O nofoa e iai fo'i ea ea, fa'avevela ma lomi. Faʻalagolago i faʻaliliuga, e mafai ona fetuunai nofoa eletise i 8 points, ma 10 avanoa. I le faaopoopo atu i le faʻatagaina oe e faʻamaumau e oʻo atu i le 6 faʻamatalaga taʻitasi. I le atinaʻeina o ulu, na musuia Renault e nofoa o le vasega faʻapitoa o vaalele.

Renault Talisman-25-2

O loo i ai pea i le mataupu o fa'amafanafanaga , o faʻamalama pito i luma ma itu o loʻo faʻapipiʻiina i le sili atu le leo. Na fa'aogaina fo'i e Renault se faiga e aofia ai masini faaleotele leo e tolu e fa'alogoina ai le leo i fafo, tekinolosi na saunia e le paaga BOSE ma lea tatou te maua fo'i i lipine sili ona lelei.

I luga o le dashboard o loʻo i ai kata valaʻau sili e lua: o le quadrant o loʻo atoatoa numera ma i le ogatotonu o le dashboard o loʻo i ai se lau e mafai ona oʻo atu i le 8.5 inisi, lea e mafai ona tatou pulea toetoe lava o mea uma, mai le infotainment system i le avetaavale fesoasoani.

Tele-Sense System

Ole Multi-Sense System o loʻo iai i le Renault Talisman fou ma e le o se mea fou, talu ai na i ai i le Renault Espace lea na faʻalauiloaina e le Farani. Faatasi ai ma se paʻi e mafai ona tatou fesuiaʻi i le va o le 5 tulaga: Neutral, Comfort, Eco, Sport ma Perso - i le vaega mulimuli e mafai ona tatou faʻavasegaina taʻitasi le 10 tulaga eseese e mafai ma faʻasaoina i latou i lo tatou fiafia. E maua i tulaga uma o le Renault Talisman , fa'atasi ma le leai o le 4Control system.

Renault Talisman-24-2

O le fesuia'i i le va o auala eseese Multi-Sense e a'afia ai le setiina o le taofi, moli totonu ma foliga o le quadrant, leo o le afi, fesoasoani fa'afoe, ea malulu, ma isi.

4O le fa'atonuga o lo'o fa'aisa i luga o le keke

O le 4Control system, e le o se mea fou, e faʻamautinoa ai le Renault Talisman o se faʻaopoopoga iloga i le saogalemu o le taʻavale, faʻaopoopo i le faia o lena auala sili atu ona manaia. E oo atu i le 60 km/h o le 4Control system e faʻamalosia ai uili pito i tua e liliu i le itu faʻafeagai i uili pito i luma, e mafua ai le faʻaofiina lelei o le taʻavale i le pito sili ona faigata ma sili atu le faʻaogaina i totonu o le taulaga.

I luga atu o le 60 km/h o le 4Control faiga e mulimuli ai uili pito i luma uili, liliu i le itu lava e tasi. O lenei amio e faʻaleleia ai le mautu o le taʻavale i le maualuga o le saoasaoa. Na matou maua le avanoa e faʻataʻitaʻi ai i le Mugello Circuit le eseesega i le va o le Renault Talisman e aunoa ma le faʻaogaina ma le tasi o loʻo faʻapipiʻiina, o mea lelei e sili atu nai lo le manino. I le tulaga o meafaigaluega Initiale Paris o lenei faiga o le a maua e pei o tulaga masani, o se filifiliga e mafai ona sili atu nai lo le 1500 euros.

Renault Talisman-6-2

Inisinia

Faatasi ai ma malosiaga i le va o le 110 ma le 200 hp, o le Renault Talisman o loʻo tuʻuina atu o ia lava i le maketi ma le 3 afi: o le penisini afi ma le lua afi tiso.

I le itu afi penisini o loʻo i ai le 1.6 TCe 4-cylinder engine faʻapipiʻiina i le 7-saosaoa lua-clutch transmission automatic (EDC7), faatasi ai ma malosiaga e amata mai i le 150 (9.6s 0-100 km/h ma le 215 km/h) ma le 200 hp (7.6s 0-100 km/h ma le 237 km/h).

I le tiso, o le galuega o loʻo tuʻuina atu i le lua 4-cylinder engines: a 1.5 dCi ECO2 ma 110 hp, 4 cylinders ma faʻapipiʻiina i le 6-saosaoa manual gearbox (11.9s 0-100 km / h ma le 190 km / h); ma se afi 1.6 dCi ma le 130 (10.4s ma le 205 km / h) ma le 160 hp bi-turbo faʻapipiʻi i le pusa EDC6 (9.4s ma le 215 km / h).

I le uili

O lea ua tatou toe foʻi i le taimi na ou oso ai i totonu o le taʻavale, ou te faʻamalie atu mo lenei "taamilosaga" e ala i le pepa faʻapitoa, ae o se vaega o loʻu olaga le tuʻuina atu o nei lamala ia te oe.

I lomiga na ou maua le avanoa e faʻataʻitaʻi ai, faʻatasi ai ma le tulaga o meafaigaluega a Initiale Paris ma uili 19-inisi, o le Renault Talisman na mafai lava ona tuʻuina atu lena faʻamafanafanaga na ou faʻamoemoeina mai le D-segment saloon.

Renault Talisman-37

O le 4Control system, o se aseta na tuʻua mai le teteʻa ma le Laguna, o se paaga taua i le piʻo ma faasaga i piʻo o le itulagi Tuscany, e taofia ai osofaʻiga i totonu o tovine o loʻo laina i luga o le auala. Ina ia fesoasoani i le faʻaleleia atili o le faʻaogaina, o le Renault Talisman o loʻo iai foʻi se faʻamalologa faʻaeletoroni e faʻatautaia le auala 100 taimi i le sekone.

O lo'o avanoa lua-clutch gearboxes (EDC6 ma EDC7) e fa'atino atoatoa a latou galuega ma maua ai le lamolemole e te mana'o ai i nei oloa - tusa lava pe alu vave, latou te le fa'anoanoa. O le Renault Talisman tatou te maua ai le lagona o le aveina o se taavale e sili ona lelei, pe ana le mo se oloa na mauaina le tausiga sili, sa i ai le lagolago a Daimler i tulaga o le pulea lelei.

Renault Talisman-58

Aotelega

Na matou fiafia i le mea itiiti na matou vaʻaia i luga o le Renault Talisman. O totonu o loʻo i ai se faʻapotopotoga lelei ma sili ona lelei atoatoa (atonu o loʻo i ai ni palasitika tauleleia i vaega e "ua leiloa e le tiapolo ona seevae", lea e popole pe afai e te masani i le suʻeina). I se tulaga lautele, o afi e fetaui ma le maketi Potukale e pei o se totigilima ma tagata e ona vaʻa e mafai ona faʻamoemoeina se oloa faʻatauvaʻa faʻatauvaʻa: o le 1.5 dCi ma le 110 hp faʻasalalau le faʻaaogaina o le 3.6 l / 100 km ma le 95 g / km o CO2.

O le Renault Talisman na taunuu i le maketi i totonu o le atunuu i le kuata muamua o le 2016. Talu ai e leai lava ni tau aloaia mo Potukale, e mafai ona tatou faʻamoemoeina se tau e tusa ma le 32 afe euros mo le faʻasologa o le diesel entry-level. E masani ona sese le tau, ae o Renault, e foliga mai, atonu na lavea le fao i luga o le ulu.

Pepa fa'amaumauga

Ata: Renault

Renault Talisman: fa'afeso'ota'i muamua 8637_8

Faitau atili