Kia Soul EV. O tupulaga fou e maua le tuto'atasi ma ... tele solofanua

Anonim

O le Los Angeles Salon o le nofoaga na filifilia e faʻaalia ai le lona tolu o augatupulaga o le Kia Soul . Afai i le US o le a maua e le Soul le tele o afi afi, i Europa e tatau ona naʻo le Soul EV, o lona uiga, o lona eletise eletise.

O lo'o fa'atumauina le ata kupita o augatupulaga e lua na muamua atu, ae o luma ma tua ua toe fa'aleleia atili. Faʻailoga mo le vaeluaga o mata pito i luma, faʻatasi ai ma moli o le ao i le pito i luga, ma le faʻalauteleina o le diagonal o mata pito i tua, e maua ai se foliga tutusa ma le boomerang.

O le Soul EV o lo'o fa'ailoa mai ai fo'i le 'auala pito i luma o lo'o ufiufi, o uili fou 17″ aerodynamic ma le suiga mai le fa'auluina o le ulu i le pito i luma.

Kia Soul EV

E masani i Kia Souls uma o le fa'aaliga o se polokalame fa'amalolo tua tuto'atasi.

I totonu, o suiga e sili atu ona iloa ma o le taulaiga o loʻo i luga o le faʻateleina o meafaigaluega masani ma tekinolosi. O lea la, ua ofoina atu e Kia se tulaga masani 10.25″ touchscreen e mafai ona lagolagoina Apple CarPlay ma Android Auto ma leo poloaiga. O le filifilia o mea faʻaoga (P, N, R, D) e faia e ala i se faʻatonuga faʻasolosolo i totonu o le faʻamafanafanaga tutotonu.

Ole pito sili ona fou ole Kia Soul EV o lo'o i lalo ole pona

I le faaopoopo atu i le teuteuga matagofie, o le Kia eletise ua i ai nei le tele o tekinolosi ma le e-Niro afi ma le maa, lea e faʻasoa foʻi ma le Hyundai Kauai Electric - faʻatasi ai ma le vaega mulimuli o loʻo faʻasoa foi.

O le a le uiga o lenei mea? O le Kia Soul EV fou ua iai nei le 204 hp (150 kW), ma le 395 Nm o le malosi, sili atu le 95 hp ma le 110 Nm, i le faasologa, nai lo le Soul EV muamua.

Kia Soul EV

O le Kia Soul EV o loʻo i ai faiga saogalemu e pei o lapataiga savali, faʻalavelave faʻafuaseʻi lapataiga, faʻalavelave faʻalavelave faʻafuaseʻi, lapataʻiga alu ese ma fesoasoani i le tausiga o laina, faʻaogaina le vaʻavaʻa, vaʻavaʻa tauaso ma e oʻo lava ile lapataiga faʻalavelave tua.

Talu ai o loʻo faʻataʻitaʻiina pea e Kia le taʻavale e maua ai se tau faʻapitoa, e leai lava se faʻamatalaga aloaia e uiga i le tele. Ae ui i lea, e tatau ona faʻamoemoeina, faʻatasi ai ma le 64 kWh maa gafatia na maua mai i le e-Niro, o le Soul EV o le a mafai ona oʻo atu, a itiiti mai, le 484 km o le tutoʻatasi o le eletise eletise o le Niro. I le faaopoopo atu i le maa fou, o Soul EV uma o loʻo faʻapipiʻiina i le CCS DC tekinolosi e mafai ai ona vave faʻatumu.

Kia Soul EV

O le Kia Soul EV o loʻo faʻaalia ai se faiga faʻafesoʻotaʻi fou e taʻua o le UVO.

O lo'o avanoa fo'i auala ta'avale e fa e mafai ai e le aveta'avale ona filifili i le va o le malosi ma le tele. E mafai ona fetuutuuna'i le faiga o taofi fa'afouina e fa'aaoga ai foe i luga o le uili, lea e mafai fo'i ona fa'afetaui le aofa'i o le malosi fa'afouina e tusa ai ma se ta'avale e iloa ai le ta'avale i luma.

Fa'asoa i la matou nusipepa iinei

Faatasi ai ma le taunuu mai i nisi o maketi ua fuafuaina mo le amataga o le tausaga a sau, e leʻi faʻasalalau e Kia aso faʻalauiloa Europa, tau poʻo uiga faʻapitoa uma.

Faitau atili