Ua fa'amalosia e le WLTP nisi malologa le tumau i le gaosiga

Anonim

O le WLTP o le taamilosaga suʻega fou lea e suitulaga i le NEDC, lea sa faʻaaogaina, toetoe lava a le suia, mo le 20 tausaga. O le igoa o le tulaga masani (poʻo le taamilosaga o suʻega) o loʻo tuʻuina ai le afa o le pisinisi taʻavale i luga o le faʻalavelave faʻafuaseʻi. O le tele o ituaiga ua uma ona faʻasalalau le faʻamalolo le tumau o le gaosiga o nisi o latou faʻataʻitaʻiga, aemaise lava, o nisi o afi, ina ia mafai ai ona feagai ma le suiga i le taamilosaga o le suʻega WLTP fou, ina ia maeʻa faʻalavelave talafeagai, e mafai ona toe tofotofoina. ma toe fa'amaonia.

E pei ona uma ona matou lipotia, o taunuuga e lagona i totonu o le alamanuia, faatasi ai ma le faasilasilaga o le iʻuga o le tele o afi, o le taofia le tumau o le gaosiga o isi - aemaise lava le penisini, lea o le a faʻaopoopoina ai faʻamaʻi paʻu, ua uma ona sauniuni mo le Euro masani. 6d-TEMP ma le RDE - ma le faʻaitiitiga / faʻafaigofieina o tuʻufaʻatasiga talafeagai - afi, faʻasalalauga ma meafaigaluega - i le tele o faʻataʻitaʻiga.

O le taimi e manaʻomia e faʻalavelave ai i faʻataʻitaʻiga ma le faia o suʻega faʻamaonia e ono faauigaina o nisi faʻataʻitaʻiga, lea ua faʻatau pisinisi, e le o avanoa i le faʻatagaina o le WLTP, i le aso 1 o Setema.

Ina ua uma ona faalauiloa mai e Porsche se malologa le tumau i luga o nisi o ana faataitaiga i le faaiuga o le vaiaso talu ai, o le "tagata afaina" lata mai o le Peugeot 308 GTI - na faʻasalalau e le Farani faʻailoga e le toe faia le faʻataʻitaʻiga ia Iuni ma Oketopa i lenei tausaga. O le 1.6 THP o le 270 hp o le a maua se faamama faʻapitoa, ae o le Farani faʻailoga folafola o le 270 hp o le vevela vevela o le a tumau pe a uma le faʻalavelave.

Faitau atili