O pusa e tumu i vaega mo Ferrari masani, Maserati ma Abarth vaega na maua

Anonim

A mae'a su'esu'ega ile su'ega fale, e foliga mai o lo'o iai se isi vein e su'esu'e: containers (container find). O le mea lea, pe a mafaufau i mea o loʻo i totonu o le container na maua e le kamupani faʻatautuʻi a Peretania i le itu i saute o Egelani.

I totonu o lenei pusa masani na latou maua ai le tele o vaega mo taʻavale Italia masani, tele mo Ferrari, ae faʻapea foi mo Maserati ma Abarth.

E le gata o fasimea uma e moni, ae o le tele oi latou o loʻo i totonu o latou uluai afifi, pe i laupapa ma pepa malo, ma o nisi na amata mai i le 60s.

O se ana o Aladdin e fa'afiafia ai tagata i le lalolagi atoa. O loʻo i ai uili tautala i totonu o latou uluai pusa laupapa, o karburetors o loʻo afifi i totonu o latou uluai pepa, paipa taʻavale, radiators, mea faʻapipiʻi, o le lisi e faʻaauau pea.

O upu ia a Chris Routledge, le pule o Coys, e le mafai ona natia lona fiafia ma le naunautai. Na ia faʻatatauina le tau o vaega o lenei container e sili atu i le 1.1 miliona euros , o se mea e mafai ona tatou vaʻaia faʻamaonia i le faʻatautuʻi e faia i le Blenheim Palace, ia Iuni 29th.

Coys, o se atigipusa e iai vaega mo mea masani

O vaega ua uma ona fa'avasegaina mo le tele o fa'ata'ita'iga Ferrari, o nisi o latou e seasea ma matua'i taugata tele: 250 GTO - o le tau sili ona taugata -, 250 SWB, 275, Daytona Competizione, F40 ma le 512LM. O le sailiga e aofia ai foi vaega laiti mo le Maserati 250F - o se masini na tauva manuia i le Formula 1 i le 1950s.

Ae, o fea na sau ai nei vaega uma ma aisea ua latou i totonu o se atigipusa? I le taimi nei, na o le pau lava le faʻamatalaga na faʻasalalau faʻasalalau, o se faʻasalalauga tumaoti, o lē e ona lea ua maliu i nai tausaga talu ai.

Coys, o se atigipusa e iai vaega mo mea masani

Faitau atili