Isle of Man TT Matamata i le taamilosaga sili ona saoasaoa i le talafaasolopito o le 'tu'uga oti

Anonim

O luga o auala ma auala o le tamaʻi motu o Man, o se nuu tutoʻatasi o loʻo i luga o le sami i le va o Aialani ma Peretania Tele, e faia ai le mea ua manatu o se tuuga auala sili ona mataʻutia i le lalolagi. O loʻo matou talanoa e uiga i le Isle of Man TT, pe afai e te manaʻo ai, "The Death Race".

E sili atu i le 60 kilomita o le asphalt, lea e sopoia nuu ma vanu, faʻatasi ma pou, faʻalavelave, humps ma e oʻo lava i maʻa.

O loʻo i lalo o nei tulaga e taumafai ai avetaavale ma masini e ufiufi se auala e tumu i lamatiaga i se taimi sili ona puupuu, i le saoasaoa e sili atu i le 300 km / h, ina ia iu ai ina lagona le suamalie suamalie o le champagne, tetee i le oti, manumalo ma ola e taʻu atu. pe na faapefea .

Faavalevalea?

Isle of Man TT Matamata i le taamilosaga sili ona saoasaoa i le talafaasolopito o le 'tu'uga oti 8690_1
Taofi, taoto i lalo, faatelevave, toe fai.

O se vaega o le World Speed Championship, o le Isle of Man TT na faasaina mai le taaloga i le 1976.

Mata'ina? Leai se masalo. Mata'utia? E mautinoa lava. Ae aua nei galo ia i tatou o le naunautaiga sili lea o le tagata soifua.

Ole ta'amilosaga sili ona vave ile Isle of Man TT history

Ae talu mai le 1976 ua tele suiga. Fa'aigoaina le malosi ma le gafatia o le uila o uila afi. O le lototele o pailate? E tumau lena i le mea sa i ai i taimi uma. maualuga! Ma o le lomiga 2018 o le Isle of Man TT o se faʻamaoniga o lena mea.

O Peter Hickman, na ave le BMW S1000RR, na ia setiina le faamaumauga o taimi uma mo le Isle of Man TT ma le averesi o le saoasaoa o le 135,452 mph (217,998 km/h).

Se saoasaoa faavalevalea, lea e faigofie ona faaliliu i ata nai lo upu:

Faitau atili