Morgan EV3: o le taimi ua tuanaʻi e fetaui ma le lumanaʻi

Anonim

Na faʻaalia e Morgan lana faʻataʻitaʻiga eletise muamua i le Geneva Motor Show, le Morgan EV3.

Ioe e moni, o le eletise Morgan. Faʻavae i luga o le taʻutaʻua 3-Wheeler faʻataʻitaʻiga ma e aunoa ma le manino i lalo o nisi faitioga, o le faʻataʻitaʻiga eletise fou mai Morgan o loʻo faʻatusalia i luga uma o se laasaga taua tele i luma i le talafaasolopito o le faʻailoga, e aunoa ma le faʻagaloina o tu ma aga masani ma le taimi ua tuanaʻi o le mea sili. ta'avale fa'a-Peretania o aso nei.

Pe a faʻatusatusa i le Morgan 3-Wheeler, o le EV3 o loʻo tausia le tulaga tutusa ma le faʻatulagaina o uili e lua i luma ma le tasi uili i tua, ae o mea tutusa e muta iinei. Suia o le charismatic lua-silinder ea-cooled afi o se afi eletise 63 horsepower tuuina atu naʻo le uili pito i tua, mafai ona oʻo atu i le 100 km / h i lalo ifo o le 9 sekone ma le saoasaoa maualuga o le 145 km / h. O le tuto'atasi atoa o le 241 km e lagolagoina e le 20Kw lithium batini.

Morgan EV3: o le taimi ua tuanaʻi e fetaui ma le lumanaʻi 8712_1

FESOASOANI: LUGA 5 | O vane na fa'aalia i le Geneva Motor Show: o le fea e te fiafia i ai?

O le fa'aogaina o fa'alava fa'ato'aga mo le taimi muamua i le tala fa'asolopito o le fa'ailoga, i luga o le pulou ma itu, o le Morgan EV3 e 25 kg le mamafa nai lo le 3-Wheeler, e na'o le 500 kg le mamafa. Ae mo le mamanu fafo, o moli e tolu o loʻo faʻatulagaina i se tafatolu ma faʻailoga eseese o loʻo salalau solo i le tino e taʻu mai ai ia i tatou o se faʻataʻitaʻiga sili ona faʻapitoa.

I totonu o loʻo iai foʻi nisi elemene e le masani ai i totonu o se fale e masani ona fausia i laupapa ma alumini e galue i lima, e pei o le tulaga o le numera numera ma se ki faʻatasi ai ma auala taʻavale eseese o loʻo i ai se filifiliga.

O le Morgan EV3 ua faamoemoe e alu i le gaosiga mulimuli ane i lenei tausaga. Mo nisi o le laasaga muamua e agai atu i le faʻafouina o le faʻailoga, mo isi o se "faalumaina" i le seneturi-matua Peretania gaosi oloa. I soo se tulaga, o le Morgan EV3 e mafai foi ona fai ma sui o le taunuu mai o nisi faʻataʻitaʻiga eletise i le lumanaʻi mamao.

Morgan EV3: o le taimi ua tuanaʻi e fetaui ma le lumanaʻi 8712_2

Fa'aaliga Ata: Ledger Ta'avale

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili