Fuafua 1 Malaysia GP 2013: o se tuuga e manatua

Anonim

O le Formula 1 World Championship ua faatoa amata ona tatala muamua hydrocarbons ma o lagona ua amata ona maualuga. O se faʻataʻitaʻiga o le Malaysian GP, lea na tumu i tala faatino ma lagona, e pei ona tatau ona i ai se tuuga lelei.

O le fusuaga mata’utia mo le tulaga muamua i le va o Sebastian Vettel ma Mark Webber o se tasi lea o mataina o lea aso. O le tasi e lei malie i le fusuaga o Christian Horner, le taitai o le au a le Red Bull Racing, lea na fai atu i avetaavale e ave le taavale seia oo i le iuga, e aunoa ma le faia o se tulaga lamatia.

I le faaiuga, Christian Horner, i luga o le leitio, na finau e faʻaalia lona le fiafia i le "muscle" a Vettel. Ae o le mea mautinoa o le le migao o Sebastian Vettel na mafua ai ona manumalo o ia i le tulaga muamua i Malaysia. Na sili atu le leaga o Mark Webber nai lo le leaga ma e le'i faamalo atu i lana uo.

GP Malaysia

O se tasi o taimi sili ona malie o le Malaysian GP na sau mai ia Lewis Hamilton. O le avetaavale Peretania, o le avetaʻavale Mercedes o loʻo i ai nei, na filifili e alu i le lua McLaren e faʻafeiloaʻi ma vaʻai pe faʻafefea mea o loʻo i ai lana 'au tuai. Masalo o le malosi o le masani, ae o le mea moni, sa i ai foi le le lava o le faʻatonuga a Lewis Hamilton iinei o le a le tuʻua ai le au a Mercedes i le fiafia tele. Ae o le mea lena, tuʻu atu ia Hamilton se faʻaitiitiga, a maeʻa uma ua 6 tausaga saʻo ae vaʻai na o lanu a McLaren.

E ui lava i le toilalo, o le au a Mercedes sa tele nafa ma le tausia o Lewis Hamilton i le tulaga 3. O Nico Rosberg, o le isi ave ta’avale Mercedes, na mae’a le tuuga i le tulaga 4, sa fiu e fai atu i le ‘au e tu’u mai ia te ia se fa’atagaga e so’a atu ai Hamilton, o se talosaga e le’i talia i le le fiafia o le avetaavale Siamani.

GP Malaysia

O Kimi Raikkonen, o le sa i le pito i luga o le laulau a o lei faia le tuuga i Meleisia, na maeʻa le tuuga i le faaiuga o le vaiaso i le tulaga 7, i tua atu o Romain Grosjean. E le o se aso lelei lea mo le siamupini muamua o le F1 o le lalolagi, ae o loo tulaga lua o ia i le aotelega.

E pei ona e vaʻaia, o loʻo faʻatupulaʻia le adrenaline ma o le toʻatele o loʻo fai faʻailoga i le faʻafouina o le suafa Vettel. Mo se fa'ata'ita'iga, so'o se tasi e peti €5 ile manumalo lona 4 a Sebastian Vettel ile F1 ile www.bwin.com/pt e tu'uina atu €9.5. Ae mo i latou e le talitonu tele i le avetaavale Siamani, e mafai lava ona e peti € 5 i Kimi Raikkonen ma faʻamoemoe o lenei aofaʻi e liliu i € 130. O loʻo i ai foi le avanoa e faʻasino atu ai le € 5 i fetu ma faʻatau i luga o le manumalo o Daniel Ricciardo, o ia, pe a fai o se vavega, o le a ofoina atu le tele o le "lunatics" € 10,000. Ma o ai e te manatu o le a manumalo i lenei tausaga?

Tumau i taimi sili ona lelei o le GP i le faaiuga o le vaiaso:

Tusitusi: Tiago Lui

Pub: So'oga Sponsored

Faitau atili