Atonu o le Porsche 928 pito sili ona taugata ma o le sese o Tom Cruise

Anonim

E ui lava e le o iai le mamafa faʻasolopito o le 911, o le Porsche 928 ose fa'aonaponei fa'atupu fa'atupu fa'atupula'ia fa'apena, e le gata ona o ona tau e le'i pa'ū ma o lo'o mafai lava ona maua ni iunite i tulaga lelei ma i tau manaia.

Ae e le o le tulaga lena i lenei Porsche 928, lea e manatu le toatele o le 928 sili ona lauiloa i le lalolagi. Ma o le "tuua'iga" e patino i le tagata fai pese Tom Cruise, o le na taitaia o ia i le anoanoai o vaaiga o le ata tifaga 1983 "Pisinisi Tulaga lamatia" ("Pisinisi Tulaga lamatia" i le gagana Potukale).

I tua atu o vaaiga i Hollywood o loʻo fai mai o le mea moni lava o le taʻavale lea na aʻoaʻo ai Tom Cruise - i lena taimi o se tagata talavou - e ave taavale faʻataʻavalevale lima. O se faʻamatalaga e naʻo le 928 e sili atu ona faʻapitoa.

Porsche 928 pisinisi lamatia

Na sosoo ai ma se faʻaaliga i le "The Quest for the RB928", o se faʻamaumauga a Lewis Johnsen o loʻo faʻaalia ai le sailiga mo lenei Porsche 928, ma le tele o faʻaaliga, e aofia ai i le Porsche Cars North America ma le Petersen Automotive Museum i Los Angeles.

Fausia i le 1979, o loʻo i totonu o le tulaga le mama - e pei o ata o ata - ma faʻatumauina le uluai faʻatulagaga ma le 4.5-lita V8 afi ma le 220 hp (i le US; i Europa o lenei lava V8 na tuʻuina atu le 240 hp).

Faʻafetai i lenei afi, na mafai ona faʻavave mai le 0 i le 96 km / h (60 maila i le itula) i le 6.5s ma ausia le saoasaoa maualuga o le 230 km / h.

Porsche 928 pisinisi lamatia

O le fa'atautu'i o lenei 928 ua fa'atulaga mo Setema a sau (i le va o le 16 ma le 18), i Houston (USA), i se fa'amoemoe na fa'atulagaina e Barrett-Jackson.

E le faʻaalia e le faʻatautuʻi soʻo se faʻatusatusaga o le tau e mafai ona faʻatau atu ai le faʻataʻitaʻiga, ae e foliga mai o lenei kopi o le a talepeina le faʻamaumauga o faʻatauga o le faʻataʻitaʻiga, lea "o loʻo i lima" o le 928 Club Sport lea e iai. le pailate tuai o Derek Bell ma sa faatauina atu mo le 253,000 euros.

Porsche 928 pisinisi lamatia

Faitau atili