Seasea. Mercedes-Benz CL 700 AMG ma le 7.0 V12 mo le fa'atau

Anonim

AMG e latalata tele i Mercedes-Benz, ae e ui lava ina sainia se maliliega galulue faatasi i le 1993, ae na o le mauaina lava e Daimler i le 2005. Seʻia oʻo mai i lena taimi, e leʻi manaʻomia le faʻamaoniga a le Stuttgart e faʻatino ana galuega faatino, aemaise lava le sili atu. mata'utia. Ma o le mea lena na mafai ai ona i ai taavale e pei o le Mercedes-Benz CL 700 AMG.

I se isi faaupuga, o lenei CL 700 AMG e leʻi taʻua lava o se taavale "aloaia" AMG, e pei o, mo se faʻataʻitaʻiga, o le E 55 AMG na gaosia. Ae o se tasi lea o faʻataʻitaʻiga sili ona faʻapitoa mai le Affalterbach brand, ona e naʻo le lua kopi na gaosia.

O lenei CL 700 AMG, mo le faʻatau atu i Peretania, o se tasi o le tele o CL na saunia e le AMG, na amataina lona "ola" o se tasi o le 40 gaosi Mercedes-Benz CL 70 AMG iunite. O le igoa ma'oti o le "sese" o le kalani na fausia ai, le Sultan o Brunei.

MERCEDES-BENZ CL 700 AMG 2

Vali i le lanu Designo LCP faapitoa, lea e eseese i le va o le lanumoana ma le lanumeamata e tusa ai ma le tulaga o le malamalama, o loʻo i ai faʻamaʻi totonu i laupapa ma faʻaopoopoga uma o loʻo maua i lena taimi, e aofia ai moli xenon, masini paka, panoramic taualuga ma nofoa faʻavevela ma eletise. fetuutuunaiga.

Ae o le aseta sili o lenei AMG o loʻo natia i lalo o le pulou, lea matou te maua ai le M 120, le V12 afi iinei ma le 7.0 lita e maua ai le 503 hp ma le 720 Nm, faʻatasi ai ma nei "numera" o loʻo lafoina i le pito i tua e ala i se faʻasalalauga otometi. .lima mafutaga.

MERCEDES-BENZ CL 700 AMG

Ina ia "faʻaleleia" uma nei "mana afi" e sili atu, na faʻapipiʻiina e le AMG se faiga faʻapipiʻi faʻapitoa, se taʻaloga taʻaloga ma se faʻamalologa na faʻatupuina "i totonu o le fale", elemene na fesoasoani e faʻamamafa ai uiga taʻaloga o se Mercedes-Benz na ou matua faʻaogaina. agai i mea taugata ma le mafanafana.

Ina ua faia i le 1998, o lenei Mercedes-Benz CL 700 AMG ua fuafuaina e tau i le Sultan o Brunei (e ui o lenei taavale e lua isi pule) 250,000 pauna, e tutusa ma le 292,000 euros, o se tau i luga atu o supersports mai lena taimi.

MERCEDES-BENZ CL 700 AMG

I le taimi nei, ma le 102 351 kilomita i luga o le odometer (63 598 maila), o loʻo faʻatau atu i le faitotoa Peretania Edward Hall mo 89 995 pauna, e tusa ma le 105 213 euros, e foliga mai e le o se faʻateleina le tau mo le setete o loʻo i ai. maua ma mo le fa'apitoa e fa'atasi ai.

Faitau atili